Vergeturile – de ce apar si cum se tratează tratament vergeturi Vergeturile – de ce apar si cum se tratează beautiful woman body in bikini and sunglasses AG5HQSU 1 1 800x521

Vergeturile – de ce apar si cum se tratează

Atunci cand are loc o intindere prea rapida a pielii, fibrele de colagen se rup, cauzand formarea vergeturilor. Cand se poate intampla acest proces? In timpul sarcinii, cand are loc o pierdere sau crestere semnificativa si rapida in greutate, la pubertate, cand sunt folosite creme sau sunt administrate medicamente cu corticosteroizi sau cand exista afectiuni ale glandelor suprarenale, care pot duce la cresterea nivelului de cortizon si, respectiv, la aparitia vergeturilor. In acest articol iti vom prezenta ce tipuri de vergeturi exista si ce tratament vergeturi iti recomandam pentru a elimina aceasta problema estetica.

Unde apar vergeturile si ce tipuri exista

De cele mai multe ori, vergeturile apar pe abdomen (in special in timpul sarcinii), pe sani, solduri, fese si coapse. Acestea, insa, pot sa apara si in alte zone ale corpului, cum ar fi brate, spate, umeri sau trunchi. Vergeturile pot aparea atat la femei, cat si la barbati, indiferent de varsta.

După aspect, vergeturile sunt clasificate in doua categorii:

  • Vergeturi albe – au o nuanta alb-sidefat si sunt considerate mature, care exista de mai mult timp pe piele;
  • Vergeturi rosii – pot avea o nuanta rosie, roz sau purpurie si sunt recent aparute, fapt ce le face mai usor de tratat.

Tratament vergeturi – naturiste vs. la salon 
 Daca si tu te confrunti cu problema vergeturilor, te intelegem ca acestea reprezinta un disconfort si aspectul estetic lasa de dorit. Noutatea buna este in faptul ca tehnologia moderna permite efectuarea unui tratament vergeturi complex si cu rezultate foarte bune. 

Tratament vergeturi tratament vergeturi Vergeturile – de ce apar si cum se tratează 183 1 300x300

Este adevarat ca unele vergeturi se pot estompa in timp, insa daca actionam prealabil asupra problemei, aspectul estetic va cunoaste imbunatatiri rapide. Multe femei aleg tratamente naturiste, cu uleiuri pentru tratament vergeturi sau creme speciale. Adevarul este ca aceste fisuri sunt mult mai adanci in piele, de aceea cremele si uleiurile nu vor avea efectul scontat. 

Vergeturile rosii sunt mai usor de tratat si rezultatele in cazul acestora sunt mult mai rapide. De aceea, daca te confrunti cu problema vergeturilor rosii, nu mai sta pe ganduri si alege un tratament vergeturi care sa le estompeze de pe acum. Vergeturile albe, chiar daca sunt mature, si ele pot fi tratate cu tehnologia moderna

Tratament vergeturi la Perfect Siluette

La Centrul Perfect Siluette le punem clientelor la dispozitie mai multe tratamente pentru vergeturi. Pentru fiecare clienta, elaboram un plan personalizat de tratament, astfel incat sa ne atingem obiectivele propuse. Pentru tratarea vergeturilor, dispunem de urmatoarele echipamente si proceduri: Microdermoabraziune + oxigen cu colagen + Radiofrecventa sau Velashape III.

Ai nevoie de mai multe detalii sau vrei sa faci o programare? Suna-ne (0740 946 628) sau scrie-ne pe pagina noastra de Facebook.