Impachetari cu tunel cu infrarosu impachetari tunel infrarosu perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 1024x304 1

Împachetarile corporale sunt terapii in cadrul carora zonele problema ale corpului sunt stimulate să elimine (prin transpiratie) depozitele de grăsime și substanțele nocive din organism sau să își recapete elasticitatea și fermitatea.

Beneficii

 • Eliminarea depozitelor de grăsime.
 • Eliminarea celulitei cu minim un grad, după un pachet intensiv efectuat de 3 ori/săptămână.
 • Eliminarea retenției de apă.
 • Tonifierea și redobândirea elasticității pielii.
 • Relaxarea fizică și psihică.

Prețuri

Tratament împachetări

95,00 lei860,00 lei

                                                                                     

Descriere

Împachetarile se realizează prin termoterapie în tunelul cu infraroșu. Acesta funcționează ca o saună uscată, care ajunge pana la 70 grade Celsius, iar arderile din țesutul adipos sunt accelerate, razele infraroșii acționând asupra straturilor profunde ale pielii. Acest lucru face tratamentul de 2 ori mai eficient decât în cazul folosirii unei termocuverte.

Există mai multe tipuri de împachetări corporale: anticelulitice, de hidratare, de slabire, de detoxifiere. Pentru fiecare tip de împachetare se folosesc creme și lotiuni cu ingrediente naturale: cafea, ceai verde, alge marine, strugure, scorțișoară, ciocolată, acestea sporind eficiența tratamentului.

Împachetări cu cofeină pentru celulită și slăbire

Conform experților, cofeina ajută la scăderea în greutate, reducând pofta de mâncare, stimulând termogeneza.

Cofeina este un antioxidant foarte bun, stimulează sitemul nervos, motiv pentru care o recomandăm cu încredere persoanelor care au celulită, retenție de apă și surplus de grăsime.

Scorțisoara este recunoscută ca fiind un antioxidant puternic, care are capacitatea de a activa circulația sângelui, având ca efect uniformizarea țesutului adipos subcutanat, dar și efect de stimulare și tonifiere.

Împachetări cu ceai verde pentru celulită și slăbire

Împachetările cu ceai verde, bogate in polifenoli au un puternic efect de ardere al grasimilor, asociate unei veritabile protectii antiage. Spre deosebire de cafeina energizanta, tratamentul cu ceai verde relaxeaza si calmeaza.

Contine din belsug teofilina, care are actiune drenanta.

Impachetari anticelulita cu alge marine pentru celulita, fermitate si detoxifiere

Algele marine au compozitia ideala pentru tratamentele anticelulita. Prin efectul termic pe care il ofera, favorizeaza eliminarea apei, grasimilor si toxinelor.

Principii active: laminaria, fucus serratus, kaolin, teina si iod, care sunt aliatii cei mai eficace pentru arderea grasimilor, eliminarea apei si toxinelor.

Impachetari cu strugure pentru celulita si slabire

Extractul din samburii de strugure ajuta la arderea grasimilor acumulate si distrugerea nodulilor celulitici in profunzime, precum si eliminarea apei retinute in corp si a toxinelor.

Impachetari cu ciocolata pentru celulita si slabire

Impachetarile cu ciocolata ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii. De asemenea, ciocolata are proprietati relaxante (fiind un bun medicament contra stresului), de hidratare si detoxifiere.

Impachetari cu crema de termosudatie

Favorizeaza o transpiratie abundenta si arderea grasimilor din corp. Prin aceasta transpiratie se elimina toxine si apa retinuta in tesuturi. Se robandeste elasticitatea si fermitatea pielii.

Inaintea impachetarilor propriu-zise se efectueaza un peeling corporal profesional cu samburi de caise, se aplica crema de tratament, se infoliaza pacienta si se introduce in tunelul NO CELLULITE cu infrarosii timp de 45-60 min. Dupa aceasta se aplica o crema anticelulita termica reducatoare.

Frecventa si durata tratamentului

Pentru obtinerea rezultatelor dorite se recomanda efectuarea a cel putin 3 sedinte/saptamana, iar pentru mentinerea rezultatelor se recomanda 1 sedinta/săptămână.

Rezultate

 • Scăderea în centimetri,
 • Scăderea în kilograme,
 • Slabire uniformă,
 • Aspectul de coajă de portocală diminuat vizibil de la prima ședință,
 • Eliminarea retenției de apă.

Contraindicatii

 • persoane cu probleme cardiace grave,
 • epilepsie,
 • boli de piele,
 • menstruație,
 • sarcină,
 • hipertensiune,
 • varice foarte pronunțate,
 • cancer.

Recomandări

Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda a fi facute in combinatie cu endermologie, cavitatie, radiofrecventa, laserlipoliza si presolimfodrenaj.