rollshape tratament celulita Tratament celulita – rollshape 4 Rollshape 400x521

Tratament celulita – rollshape

Celulita este una dintre cele mai des intalnite probleme cu care se confrunta o femeie. Acest aspect de coaja de portocala este cosmarul oricarei femei. Cum poate fi celulita tratata eficient iti vom spune in acest articol. Mai exact, iti vom prezenta un tratament celulita inovativ si eficient prin care coaja de portocala va fi doar o amintire. Rollshape este un tratament modern, non invaziv si eficient pentru celulita. Acesta este un dispozitiv de masaj care imbina foarte mult functii si te scapa de celulita in doar cateva sedinte. Acest tratament celulita reprezinta un aparat avansat, si o metoda moderna de remodelare corporala, care te va surprinde prin eficienta rezultatelor.

Tratament celulita tratament celulita Tratament celulita – rollshape perfect siluette logo color site sibiu parametru corp slabire frumusete naturala

Tratament celulita – cum functioneaza rollshape

Rollshape este un tratament celulita care include trei functii foarte importante. Acesta este un dispozitiv de masaj cu role care tonifiaza corpul, cromoterapia echilibreaza si razele infrarosii detoxifica. Aceste trei functii pe care le are rollshape il fac atat de eficient in lupta impotriva celulitei. Razele infrarosii asigura eliminarea toxinelor depozitate in organism. Incalzirea produce relaxarea muschilor facand tratamentul mai eficient. Cromoterapia utilizeaza anumite culori pentru a actiona asupra hormonilor. Multumita acestei terapii, putem reechilibra organismul si creste rezistenta acestuia. Prin acest tratament celulita este stimulata si productia de colagen, astfel incat rollshape contribuie la vindecarea vergeturilor si ii ofera pielii suplete si finete.

Tratament celulita – de ce rollshape?

De ce iti recomandam sa incerci rollshape daca te confrunti cu probleme cu celulita? Pentru ca este cel mai avansat echipament de pe piata care iti ofera rezultate uimitoare. Cele trei functii pe care le are rollshape vor face ca celulita sa dispara, alaturi de vergeturi, iar pielea isi va recapata supletea si finetea. Masajul cu role de bambus sparge celulele adipoase de la suprafata si elibereaza grasimea. Acest tratament celulita stimuleaza si dreanul limfatic, pe langa rezultatele uimitoare pe care le are asupra pielii. Un plus foarte mare pe care il are rollshape tine de tratarea vergeturilor, anume prin productia de colagen. Vergeturile impreuna cu celulita vor ramane doar o amintire, deoarece rollshape te va face sa uiti de ele in doar cateva sedinte. Te invitam la Perfect Siluette sa incerci acest tratament celulita de-a dreptul revolutionar. Daca doresti mai multe detalii ti le putem oferi la telefon sau pe pagina noastra de Facebook.