Perfect Siluette tratament anticelulitic Tratament anticelulitic- pachet special la Perfect Siluette impachetari tunel infrarosu perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 1024x304 1 800x304

Tratament anticelulitic- pachet special la Perfect Siluette

Adio, celulită! Pentru totdeauna! Celulita este o problemă întâlnită la foarte multe femei. Și chiar dacă nu reprezintă o problemă de sănătate, aspectul inestetic al acesteia, asemănător cu ”coaja de portocală” este cel care deranjează cel mai mult. Așadar, ce este celulita și care tratament anticelulitic este cel mai eficient? Celulita nu este nimic altceva decât grăsimea acumulată la nivelul soldurilor, coapselor și feselor. Acestea sunt zonele pe care ea apare de cele mai multe ori. Dacă și pentru tine celulita este o problemă pe care vrei să o tratezi, la Perfect Siluette, te vom ajuta să scapi de ea pentru totdeauna, printr-un tratament anticelulitic. Îți punem la dispoziție Pachetul Anticelulitic, eficient și avantajos. Îți prezentăm mai jos ce include acesta.

Tratament anticelulitic – Tunelul cu infraroșu

Primul tratament pe lista pachetului nostru anticelulitic îl reprezintă împachetările la Tunelul cu infraroșu. Impachetarile se realizeaza prin termoterapie in tunelul cu infrarosu. Acesta functioneaza ca o sauna uscata, care ajunge pana la 70 grade Celsius, iar arderile din tesutul adipos sunt accelerate, razele infrarosii actionand asupra straturilor profunde ale pielii. Acest lucru face ca un tratament anticelulitic să fie de 2 ori mai eficient decat in cazul folosirii unei termocuverturi.

Tratament anticelulitic – Dermocell Expert

Acest echipament performant, desigur, este obligatoriu să se afle pe lista unui tratament anticelulitic. DermoCell Expert tratează cu succes toate formele și stadiile de celulită. Inovația constă și în reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminându-se riscurile de apariție de hematoame, răni, vânătăi sau creștere a pragului de sensibilitate.

tratament anticelulitic Tratament anticelulitic- pachet special la Perfect Siluette endermologie perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 1024x304 1

Tratament anticelulitic – Velashape III

tratament anticelulitic tratament anticelulitic Tratament anticelulitic- pachet special la Perfect Siluette 2 Velashape III

Dacă încă nu ai auzit despre Velashape III, să știi că face cu adevărat minuni! Aceasta este cea mai nouă tehnologie de tratare a zonelor cu celulită și a pielii lăsate. Cu peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global si zeci de studii clinice, Velashape III s-a dovedit a fi un tratament anticelulitic complex, usor de tolerat, cu rezultate rapid vizibile, cu riscuri minime si fara timp de recuperare.

Tratament anticelulitic – Fotoliu Masaj Dominus LUX

tratament anticelulitic Tratament anticelulitic- pachet special la Perfect Siluette 5 Fotoliu masaj Dominus

Cu siguranță, ai auzit că masajul face minuni în tratarea celulitei. La Perfect Siluette, avem cel mai nou și performant fotoliu de masaj, atestat medical. La noi te vei bucura de o relaxare totală și vei descoperi beneficiile acestui miraculos fotoliu, printre care se numără: reducerea tensiunii musculare, reducerea pana la disparitie a durerilor de spate, îmbunătățirea circulației sângelui, eliminarea oboselii, relaxare deplină a corpului, stimuleaza metabolismul, înlatura stresul si insomniile, stimuleaza digestia.

Tratament anticelulitic – Rollshape – 3 ședințe gratuite

tratament anticelulitic Tratament anticelulitic- pachet special la Perfect Siluette 4 Rollshape

Desigur, și Rollshape se află în pachetul nostru de tratament anticelulitic. Alege să te bucuri de 3 ședințe gratuite, la un dispozitiv de masaj modern, complex și eficient în reducerea celulitei. Este singurul dispozitiv de pe piață care include atât de multe funcții și te scapă de celulită cât ai zice pește. Vezi mai multe detalii despre pachetele noastre speciale aici. Te așteptăm, cu drag, să te bucuri de o experiență fantastică la Perfect Siluette și să tratăm împreună orice problemă te nemulțumește.