rollshape tratament anticelulitic Tratament anticelulitic – metode si rezultate la Perfect Siluette 4 Rollshape 400x521

Tratament anticelulitic – metode si rezultate la Perfect Siluette

Celulita este o problema cu care se confrunta foarte multe femei. Aspectul de coaja de portocala si inestetic al pielii este problema de care se plang multe dintre clientele noastre. Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, iti vom prezenta in acest articol care sunt metodele si echipamentele care te pot ajuta sa scapi de celulita pentru totdeauna. Un tratament anticelulitic eficient nu se poate realiza doar cu o crema din comert, deoarece aceste fisuri in piele nu dispar si nu se vindeca. Este necesar un tratament anticelulitic complex, adaptat gradrului de evolutie a problemei. La Centrul Perfect Siluette, detinem tehnologie de ultima generatie si am dezvoltat protocoale personalizate si eficiente in tratarea celulitei. Sa-ti prezentam cateva dintre echipamentele cu care lucram.

Tratament anticelulitic cu Velashape III

Velashape este un tratament complex, cu peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global. De ce a devenit atat de popular acest echipament? Deoarece aduce rezultate uimitoare in tratarea zonelor cu celulita si piele lasata. Acest tratament anticelulitic este usor de tolerat, nu este necesar un timp de recuperare si riscurile sunt minime. VELASHAPE III combina patru terapii intr-un singur tratament anticelulitic: Radiofrecventa bipolara, lumina infrarosie,vacuum-ul si masajul mecanic, fiind un tratament premium pentru tratarea celulitei si laxitatea pielii in timp foarte scurt. 

Tratament anticelulitic cu Dermocell Expert

DermoCell Expert este un echipament cu terapii complet non-agresive, cu rezultate vizibile instant. Echipamentul face parte din ultima generatie de sisteme profesionale de estetica, care inglobeaza terapii spectaculoase pentru remodelare corporala, drenaj limfatic, redefinirea siluetei, eliminarea totala a celulitei si lifting facial. Endermologia este un tratament anticelulitic eficient, chiar si in stadiile cele mai avansate ale celulitei.

Tratament anticelulitic cu Rollshape

Rollshape este un dispozitiv de masaj modern si eficient, pe care il detinem in exclusivitate la Centrul Perfect Siluette. Acest echipament include mai multe funcții și te scapă de celulită în doar câteva ședințe: masajul cu role tonifiază, cromoterapia echilibrează și razele infraroșii detoxifică. Acest tratament anticelulitic ajuta la remodelarea intregului corp, precum si la redobandirea fermitatii pielii si musculaturii.

Tratament anticelulitic tratament anticelulitic Tratament anticelulitic – metode si rezultate la Perfect Siluette 5305 min 1024x683

Tratament anticelulitic cu Radiofrecventa

Radiofrecventa este un tratament revolutionar ce favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a pielii. Tehnologia sa folosita de mult timp in chirurgie, a fost adaptata pentru a fi utilizata in saloanele de infrmusetare. Are rezultate uimitoare in terapii precum liftingul facial si corporal si in combaterea celulitei.

Tratament anticelulitic cu Drenaj limfatic – Presoterapie

Aparatul profesional de Drenaj limfatic – Presoterapie cu 24 camere de aer ajuta la eliminarea fluidelor reziduale excesive, accelereaza revenirea venoasa si limfatica si promoveaza relaxarea corporala totala pentru o ameliorare generala a starii de bine. Acesta este si un eficient tratament anticelulitic, deoarece scade circumferinta, atenueaza celulita si sporeste elasticitatea pielii.

Tratament anticelulitic la Tunelul cu Infrarosu

Impachetarile la Tunelul cu Infrarosu functioneaza ca o sauna uscata, care ajunge pana la 70 grade Celsius, iar arderile din tesutul adipos sunt accelerate, razele infrarosii actionand asupra straturilor profunde ale pielii. Iti oferim o gama larga de tipuri de impachetari pentru un tratament anticelulitic eficient si potrivit pentru tine.

Daca si tu vrei sa scapi de celulita si este in cautarea unui tratament eficient, cu rezultate pe masura, te asteptam la Perfect Siluette, la un consutl personalizat. In urma acestuia, iti vom face recomandari personalizate si iti vom propune un plan de sedinte special pentru tine. Contacteaza-ne cu incredere si iti raspundem la orice intrebare!