Termeni si Conditii

Termeni si Conditii PERFECT SILUETTE.

PROGRAMARI

• Pentru a beneficia de serviciile oferite de Cabinetul Perfect Siluette, va rugam sa va efectuati programare pentru terapiile dorite. Programarile se fac in limita locurilor disponibile telefonic la nr. 0740/94 66 28 Programul este de Luni pana Vineri intre orele 09–21,Sambăta 9-14.
• Va rugam sa ajungeti cu 5 minute inainte de ora programata, pentru a avea timp sa va pregatiti corespunzator pentru tratamente.
• Din respect pentru clientele si personalulul cabinetului, orice anulare sau reprogramare se anunta telefonic(NU prin e-mail sau sms), in timpul programului de functionare al cabinetului.

VALABILITATEA ABONAMENTELOR

• Abonamentele au o valabilitate de 60 de zile de la achizitionare, indiferent de pretul sedintelor in momentul efectuarii acestuia. Perioada de valabilitatea a abonamentelor se poate prelungi cu maxim 10 zile , in conditiile in care ni se solicita acest lucru in timpul de valabilitate al abonamentului, sedintele cuprinse de pachetele aflate in promotie , pot fi efectuate in maximum 45 de zile (calendaristice) de la achitarea acestuia , dupa aceast termen sedintele nemaiputand fi efectuate.
• In cazuri speciale, in care clienta este nevoita sa inceteze derularea abonamentului , sedintele care au fost efectuate vor fi calculate la pret de sedinta ( inclusiv cele oferite bonus) si vor fi scazute din suma achitata initial ,(la achitarea abonamentului) .
• Vor fi considerate cazuri speciale (pentru care se accepta recalcularea abonamentului) interdictie medicala , aparitia sarcinii, imobilizari temporare -cazuri similare Solicitarile pentru astfel de cazuri (ce necesita recalcularea ) trebuie facuta in timpul valabilitatii abonamentului(in cazul abonamentelor in promotie: cele 45 de zile de valabilitate).
• Deasemenea ,va informam ca bonusurile oferite la pachetele sau abonamente aflate in promotie cat si cele oferite cu diverse ocazii ,nu pot fi schimbate cu alte tipuri de sedinte, ele reprezentand practic, un cadou din partea cabinetului .
• Nu avem posibilitatea returnarii sumelor incasate pentru abonamente sau sedinte de aceea va rugam sa decideti bine daca doriti achizitionarea unui abonament sau recurgeti la efectuare de sedinte.Banii pe abonament și servicii NU se pot da înapoi, pentru cine s-a hotărât să beneficieze de abonamentele și servicile noastre, în schimb, dacă nu mai puteți veni sau nu mai vreți , puteți ceda ședințele rămase unui prieten/prietenă! Banii nu se înapoiază!
• Bonusurile nu se pot cumula si nu se transforma in alte tipuri de sedinte. Bonusurile primite la abonamente se vor putea efectua de la jumatatea abonamentului, dupa achitarea integrala a acestuia si vor fi efectuate pe timpul desfasurarii abonamentului, sau in maximum 10 zile de la terminarea acestuia.

TRATAMENTE FOLOSITE

• Asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, respectand normele si legislatia in vigoare. De asemenea, respectam cu strictete recomandarile producatorilor, astfel incat tratamentele sa ofere cele mai bune rezultate.
• Serviciile prestate sunt oferite cu respectarea drepturilor consumatorilor conform legislatiei in vigoare, OG 21/1992. Pentru rezultate maxime, alaturi de tratamentul ales se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata. Nici un tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate daca nu este asociat cu recomandari specifice in privinta igienei alimentare, stilului de viata si folosirea produselor la domiciliu.

Ai intrebari?

Centrul de estetica faciala si remodelare corporala Perfect Siluette se afla situat in incinta Centrului Aria Sibiu

Ne gasiti si pe Waze si Google Maps!

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti Perfect Siluette pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

Navigare GPS

Contacteaza-ne!

Program de lucru Perfect Siluette

  • Luni - Vineri 09:00 - 21:00
  • Sambata: 09:00 - 14:00
  • Duminica: Inchis

Completeaza formularul


Message Us

Aboneaza-te la noutati.