Slabire salon prin cavitatie cu ultrasunete slabire salon Slabire salon prin cavitatie cu ultrasunete 15 Tratament cavita  ie

Slabire salon prin cavitatie cu ultrasunete

Un corp frumos, o silueta bine conturata si o piele fina…noi, femeile, ni le dorim pe toate. Desigur, exista multi factori care influenteaza modul in care corpul nostru se modifica, cum ar fi varsta, alimentatia, sarcina, mediul si multi altii. Daca dietele severe nu sunt pentru tine, iar sportul nu iti aduce exact rezultatele pe care le doresti, sa stii ca tratamentele de slabire salon ar putea fi varianta cea mai potrivita pentru tine. La Perfect Siluette, iti propunem o serie de tratamente de remodelare corporala nechirurgicale, de ultima generatie, cu efecte uimitoare asupra siluetei tale. Printre acestea se numara si cavitatia prin ultrasunete.

slabire salon slabire salon Slabire salon prin cavitatie cu ultrasunete 17 1 1024x683
slabire salon

Slabire salon – metode non invazive si de durata

Sa stii ca tratamentele de slabire salon nu sunt nici pe departe un mit, sunt procese sigure, non invazive si eficiente prin care corpul tau ar putea deveni mai bine conturat, prin care depozitele localizate de grasime ar putea sa dispara pentru totdeauna. La Perfect Siluette, iti propunem o gama larga de tratamente de slabire salon, care si-au demonstrat eficienta pe numeroase cliente. Unul dintre acestea este si cavitatia prin ultrasunete. Cavitatia prin ultrasunete mai este cunoscuta ca liposuctia virtuala. Aceasta este o procedura nechirurgicala, prin care se pot elimina depozitele de grasimi de pe partile problema ale corpului femeii.

Slabire salon – scapa de depozitele localizate de grasime

Oh, da, unele zone ale corpului feminin sunt foarte problematice cand vine vorba de depozitele de grasime. Aici ne referim, in special, la abdomen, coapse, fese, brate, solduri. Din aceste zone, depozitele de grasime nu dispar nici daca faci mult sport si tii diete. Asadar, tratamentele de slabire salon raman a fi varianta optima. Liposuctia virtuala este un tratament de slabire salon non invaziv, nedureros, dar care iti va aduce rezultatele pe care ti le doresti atat de mult. La ce sa te astepti daca incepi acest tratament? Vei vedea rezultatele chiar in prima saptamana de cand incepi sedintele de slabire salon.

Slabire salon – cand se vad rezultatele?

Celulele de grasime vor fi indepartate pentru totdeauna si vei observa imbunatatiri semnificative in tratarea celulitei. Numarul de sedinte necesare este, difera, desigur, de zona problematica care este tratata, dar sunt indicate, in principiu, intre 6-10 sedinte, in functie de rezultate. Pentru a obtine rezultate si mai bune, se recomanda si tratamentul de drenaj limfatic sau masajul sub presiune. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa noastra, sa stabilim exact un pachet potrivit pentru obiectivele tale.