Slabire salon Perfect Siluette – electrostimulare slabire salon Slabire salon Perfect Siluette – electrostimulare 14 Tratament electrostimulare

Slabire salon Perfect Siluette – electrostimulare

Exista multiple tratamente si echipamente moderne care te pot ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Daca nu ai incercat niciodata un tratament slabire la salon, iti vom oferi in acest articol cateva informatii de baza despre ce inseamna electrostimularea, pentru cine este recomandata si ce tratamente de remodelare corporala iti putem propune la Perfect Siluette. Este important sa stii ca tipul tratamentului se alege in functie de obiectivele pe care ti le setezi si, desigur, daca sunt realizate toate sedintele de slabire salon cu regularitate, vei ajunge la rezultatele pe care ti le doresti mult mai repede.

slabire salon slabire salon Slabire salon Perfect Siluette – electrostimulare perfect siluette sbiu salon centru estetic infrumusetare remodelare corporala faciala slabire 1024x300
slabire salon

Slabire salon – ce este electrostimulare

Iti poti imagina ca patruzeci si cinci de minute de electrostimulare este echivalentul a opt ore de antrenament la sala, de gimnastica? Acest tratament de slabire salon este unul cunoscut din 1970 si si-a dovedit eficienta. La inceput, acest tratament era folosit pentru astronautii care aveau nevoie sa-si dezvolte musculatura cat mai rapid, la intoarcerea din spatiu. Tratamentul de slabire salon electrostimulare se foloseste cu mare succes in remodelarea corporala, deoarece este, practic, o sedinta de fitness intensiv, doar ca la salon. Acest tratament nu este deloc invaziv, nu este dureros, dar are efecte imediat. Dupa o sedinta de slabire salon, iti poti relua linistita activitatea ta cotidiana.

Slabire salon – beneficiile electrostimularii

Acest tratament te va ajuta sa pierzi usor in centimetri si va contribui considerabil la tonifierea musculara si arderea grasimilor. Aceasta tehnica de slabire salon intareste si defineste musculatura, creste metabolismul si accelereaza circulatia periferica. Nu vei observa imediat o scadere in greutate, deoarece dupa sedintele de electrostimulare scade procentul masei grase din corp si creste procentul masei musculare. Tratamentul de slabire salon se poate efectua de trei – cinci ori pe saptamana, iar apoi urmeaza sedintele de mentinere, una sau doua pe saptamana.

Slabire salon prin electrostimulare – recomandari

Acest tratament de slabire salon le este recomandat persoanelor care sunt in criza de timp si ar vrea sa ajunga la rezultate rapide si sa-si tonifieze muschii. De aceea, daca si tu te numeri printre persoanele care au putin timp, nu reusesca sa faca sport, dar isi doresc sa arate bine, sa arda grasimile si sa isi tonifieze muschii, te ateptam cu drag la Perfect Siluette. Electrostimularea pentru a avea efecte maxime este recomandata sa fie realizata impreuna cu alte sedinte de endermologie, laserlipoliza, criolipoliza, impachetari.