fbpx

Caderea parului

Pierderea zilnica a 100 de fire de par este un lucru normal, dar cand situatia devine mai grava, ne gandim cum am putea sa ne regeneram podoaba capilara. Primul impuls este acela de a apela la tratamente ajutatoare, care nu au efecte secundare.

Mezoterapia fractionata sau MICRO INJECTOR LITHIUM+

Este un sistem fractionat de ingrijire profesionala a pielii cu microace, un tratament revolutionar simplu si eficient, care are ca actiune stimularea formarii naturale de colagen nou in piele, proces numit inductie de colagen, cu efect de regenerare a scalpului si a firului de par.

Tratamentul se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special automat cu microace. Este un tratament care trateaza straturile profunde ale pielii fara a indeparta stratul superficial, ca in cazul laserului sau peelingului chimic.

OXIGENUL HIPERBARIC

Oxigenul este esential pentru viata si pentru sanatatea noastra. Revitalizeaza si hraneste fiecare celula a corpului nostru. Medicina a descoperit de mult timp efectele binefacatoare ale oxigenului, datorita proprietatilor sale antibacteriene, de imbunatatire a circulatiei si a metabolismului.

Amestecurile de substante active utilizate sunt absorbite profund si in cantitate mare in piele, ceea ce creste efectivitatea tratamentului. Se utilizeaza amestecuri de substante active cu vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, extracte din plante ce hranesc si stimuleaza radacina firelor de par.

Oxigenul hyperbaric stimuleaza formarea de noi vase de sange, imbunatateste alimentarea cu sange a pielii, in acest fel pielea este mult mai bine hranita si oxigenata.

Beneficii

  • Regenerarea podoabei capilare
  • Tratament nedureros
  • Substitut usor accesibil al implantului de par

Sunt interesata!

Frecventa si durata tratamentului

Se recomanda 1 sedinta/saptamana, minim 10 saptamani

Rezultate

Caderea parului

 

  • Cresterea firelor noi de par pe zona tratata
  • Reducerea vizibila a caderii parului

Contraindicatii

  • Leziuni ale zonelor tratate

Distribuie aceasta pagina!

Ai intrebari?

Centrul de estetica faciala si remodelare corporala Perfect Siluette se afla situat in incinta Centrului Aria Sibiu

Ne gasiti si pe Waze si Google Maps!

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti Perfect Siluette pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

Navigare GPS

Contacteaza-ne!

Program de lucru Perfect Siluette

  • Luni - Vineri 09:00 - 21:00
  • Sambata: 09:00 - 14:00
  • Duminica: Inchis

Completeaza formularul


Message Us

Aboneaza-te la noutati.