Analiza completa a tenului

Descriere

Analiza completa a tenului prin sistem revolutionar de analiza faciala

Vrei sa stii ce varsta are tenul tau?

Nou in Romania: prin parametri de analiza pe care ii ofera, sistemul revolutionar de analiza faciala este varful de lance in industria dermato-cosmetica.

Unic in Sibiu, sistemul de analiză faciala este o unitate autonomă care captează fotografii multi-spectrale ale feței, examinând tenul pentru: riduri, pete, pori, textura, porfirine (dovezi ale bacteriilor în pori), pete generate de supraexpunerea la soare, pete pigmentare și acnee. În plus, se compara caracteristicile individuale ale pielii față de altele de aceeași vârstă și tip de ten.

Sistemul de analiză facială utilizează instrumentul de imagistică fotografică pentru îngrijirea pielii, care oferă măsurători clinice, atat la suprafață cat si in profunzimea pielii, folosind tehnologii si imagini digitale prin intermediul a trei tipuri de lumina: lumina vizibila RGB, lumina PL polarizata și spectrul UV.

Utilizat de către chirurgi esteticieni, dermatologi și alți profesioniști din domeniul medical și de îngrijire a pielii, sistemul  ajută la crearea de programe de tratament mai eficiente și cu rezultate mai bune.

Pe baza profilului înregistrat in aparat, programul de întinerire a feței poate include recomandări optimizate pentru sănătatea continuă a îngrijirii pielii, cu imagistica ca un ajutor de neprețuit în monitorizarea vitalități tenului, verificând eficacitatea în timp a regimului de îngrijire a pielii.

Beneficii

 • 10 probleme faciale analizate in 20 secunde si interpretarea acestora
 • Identificarea problemelor si selectia celor mai potrivite terapii
 • Crearea unui protocol unic de tratament Perfect Siluette
 • Generarea in timp real a unui raport al analizelor, care iti este transmis pe email
 • Evaluarea rezultatelor si compararea lor cu analiza initiala, atat prin intermediul  fotografiilor, cat si al parametrilor analizati

Durata si frecventa tratamentului

Procedura de analiza si interpretare dureaza 10-15 minute.

Recomandarea este de 1 sedinta inainte de inceperea tratamentului recomandat si 1 sedinta de evaluare la finalul tratamentului.

Rezultate

 • Rezultatele vor fi afisate in procente (%) pe fiecare parametru analizat: grad de hidratare a pielii, zonele cu riduri si profunzimea acestora, textura pielii, pori, pete, pete UV, acnee, evidentierea bacteriilor din piele
 • Ofera analiza comparativa a tenului analizat in raport cu un ten similar de acelasi tip si varsta similara
 • Urmărește progresele și reușitele cu ajutorul pozelor „înainte” și „după” din 5 unghiuri, cu rezolutie de 18 Megapixeli

Contraindicatii

Nu are contraindicatii

Pret

Sedinta unica de analiza – 150 lei

1 sedinta de analiza (urmata de 1 sedinta de terapie) + 1 sedinta de evaluare – 150 lei

1 sedinta de analiza (urmata de un abonament de terapii de minim 6 sedinte) + 1 sedinta de evaluare – 90 lei

Sedinta de evaluare de la sfarsitul abonamentului – GRATUITA

Imagini din timpul terapiei

Distribuie aceasta pagina!

Ai intrebari?

Centrul de estetica faciala si remodelare corporala Perfect Siluette se afla situat in incinta Centrului Aria Sibiu

Ne gasiti si pe Waze si Google Maps!

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti Perfect Siluette pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

Navigare GPS

Contacteaza-ne!

Program de lucru Perfect Siluette

 • Luni - Vineri 09:00 - 21:00
 • Sambata: 09:00 - 14:00
 • Duminica: Inchis

Completeaza formularul


Message Us

Aboneaza-te la noutati.