rollshape rollshape Rollshape – adio, celulita! 4 Rollshape 400x521

Rollshape – adio, celulita!

Astazi, iti prezentam un echipament nou pe care il avem la Centrul Perfect Siluette. Este o noutate absoluta in Sibiu, de aceea doar la salonul nostru te poti bucura pe deplin de beneficiile acestui tratament revolutionar – Rollshape. Acesta este un dispozitiv de masaj modern, complex și eficient în reducerea celulitei. Este singurul dispozitiv de pe piață care include atât de multe funcții și te scapă de celulită în doar câteva ședințe. Daca si tu te confrunti cu problema celulitei inestetice si vrei sa o tratezi, trebuie neaparat sa incerci Rollshape si sa te convingi cat de eficient este in lupta cu celulita.

Rollshape – cum functioneaza

Rollshape este un echipament de ultima generatie, care imbina mai multe functii. Razele infrarosii contribuie la eliminarea toxinelor din organism. Incalzirea are ca rezultat relaxarea muschilor, astfel, tratamentul este mult mai eficient. Cromoterapia actioneaza asupra hormonilor, datorita culorilor folosite. Astfel, organismul devine reechilibrat si este sporita rezistenta acestuia. Asadar, masajul cu role tonifiaza, cromoterapia echilibreaza si razele infrarosii detoxifica.

Tratament anticelulitic - Rollshape rollshape Rollshape – adio, celulita! 5305 min 1024x683

Rollshape – beneficii si rezultate

Acest aparat trateaza celulita in toate formele si stadiile. Are loc redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii, precum si remodelarea intregului corp. Rollshape stimuleaza circulatia sagvina, limfatica si metabolismul. Adoptand si un program alimentar sanatos, acest aparat contribuie la scaderea in greutate. Nu in ultimul rand, te ajuta sa iti redobandesti confortul psihic.

Durata unei sedinte Rollshape este de 60 de minute si sunt lucrate 15 zone ale corpului. Recomandarea noastra este ca sedintele sa se realizeze de doua – trei ori pe saptamana, cu o zi pauza intre ele. Rollshape este un tratament sigur si non-invaziv, de aceea poti reveni la activitatile zilnice imediat dupa tratament.

Ai nevoie si tu de ajutor in lupta cu celulita? Vino sa incerci Rollshape. Te asteptam la Centrul Estetic Perfect Siluette cu cele mai noi si complexe tratamente. Contacteaza-ne pentru o programare!