remodelare corporala remodelare corporala Remodelare corporala cu echipamente inovatoare la Perfect Siluette 1 Power Slim

Remodelare corporala cu echipamente inovatoare la Perfect Siluette

Din 2006, de cand a inceput povestea Perfect Siluette, mereu am tinut sa le oferim clientelor noastre cele mai bune si eficiente tratamente de remodelare corporala. Pentru toate clientele care ne-au pasit pragul, mereu am tins sa gasim cele mai potrivite solutii si sa elaboram impreuna un plan pentru a ajunge acolo unde si-au propus. Astazi, le putem oferi clientelor noastre terapii de remodelare corporala inovatoare, de ultima generatie. Printre acestea se numara Criolipoliza 360 de grade, Laserlipoliza 4D, Power Slim, Dermocell etc. Tratamentele pe care le propunem clientelor noastre au beneficii multiple, nu doar slabire si redefinire a siluetei, ci si tratarea celulitei, a vergeturilor, a pielii lasate, stimularea circulatiei limfatice etc.

remodelare corporala remodelare corporala Remodelare corporala cu echipamente inovatoare la Perfect Siluette 1 Power Slim

Remodelare corporala – Power Slim

Power Slim este echipament de remodelare corporala, care reprezinta singura tehnologie de radiofrecenta contactless, care nu necesita operator. Aceasta terapie consta in distrugerea  celulelor grase prin încălzirea selectiva a tesutului gras pana ajunge la temperature de 45 grade C, fara a afecta tesutul muscular si pielea. Se poate lucra pe o zona mare de tratament intr-o singura sedinta, iar rezultatele eliminarea surplusului de grasime, fara durere si fara efecte secundare. Acest tratament de remodelare corporala este ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca, insa nu au timp. Rezultatele se vor observa chiar de la prima sedinta, insa rezultatele definitive se vor observa dupa patru saptamani de la tratament. Este important de mentionat ca echipamentul nu atinge deloc pielea si nu necesita perioada de recuperare.

Remodelare corporala – Endermologie

O alta terapie pe care o propunem clientelor noastre la Perfect Siluette, este cea realizata cu echipamentul DermoCell. Acest echipament de ultima generatie de remodelare corporala produce rezultate absolut uimitoare. Cu un singur echipament pot fi realizate multiple functii, printre care: masaj transdermic, slabit radical in centimetri, redefinirea siluetei, eliminarea adipozitatii localizate, atenuare vergeturi, drenaj limfatic etc. DermoCell trateaza toate formele si gradele de celulita si accelereaza procesul de ardere a grasimilor. Noi recomandam trei sedinte pe saptamana de remodelare corporala cu Dermocell pana cand se obtine rezultatul dorit. Pentru fiecare clienta, desigur, elaboram un plan individual de terapii, care sa se plieze pe necesitatile acestuia. Asadar, te asteptam si pe tine sa incerci tratamentele si serviciile Perfect Siluette.