remodelare corporala slabire vanquish Power Slim – slabire Vanquish la Perfect Siluette 1 Power Slim

Power Slim – slabire Vanquish la Perfect Siluette

Iti prezentam un echipament nou pe care il avem in centrul Perfect Siluette – singura tehnologie de radiofrecvență selectivă contactless și care nu necesita operator. Power Slim presupune un tratament non invaziv, insa foarte eficient in distrugerea celulelor grase prin încălzirea selectiva a tesutului gras pana ajunge la temperature de 45 grade C, fara a afecta tesutul muscular si pielea. Tehnologia de slabire vanquish este solutia perfecta pentru persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus, persoanele pentru care sportul si dietele nu aduc rezultatele dorite.

Slabire Vanquish – ce este si cum functioneaza

Power Slim (Vanquish) este o tehnologie de ultima ora, care topeste grasimea, fara a vea contact cu pielea, deci, prin urmare, este total non-invaziva. Acest aparat de slabire Vanquish este ideal pentru a actiona pentru slabirea localizata, actionand doar in zona tratata. Zonele pe care se aplica sunt abdomen+flancuri, spate, coapse. Este un tratament pe care il recomandam persoanelor care vor sa aiba o silueta de invidiat. In comparatie cu alte echipamente de slabire si remodelare corporala, tehnologia Power Slim (Vanquish) funtioneaza fara a fi necesar contactul direct cu clientul. In timpul tratamentului de slabire Vanquish, vei simti o caldura puternica, o senzatie de parca ai sta la plaja. Aceasta senzatie nu este deloc deranjanta, nu reprezinta disconfort, tratamentul fiind absolut sigur si non-invaziv.

Slabire Vanquish – care sunt rezultatele

Un tratament de slabire Vanquish este recomandat pentru persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus si vor sa-si redefineasca silueta. In functie de necesitatile si problema fiecarui client, se stabileste numarul de sedinte necesar pentru rezultatele dorite. Se recomanda 1 sedinta pe saptamana timp de 4-6 in functie de grosimea stratului de grasime. Rezultatele pozitive se vad imediat dupa tratament, insa rezultatele definitive se vad la 4 saptamani dupa tratamentul final, si daca se mentine un stil de viata sanatos si nu se trece la unul haotic acestea se mentin pentru totdeauna. Beneficiile tratamentului de slabire Vanquish sunt urmatoarele:

slabire vanquish slabire vanquish Power Slim – slabire Vanquish la Perfect Siluette 892 min scaled e1588653414400 1024x799
  • eliminarea surplusului de grasime
  • actioneaza asupra zonelor mari
  • fara durere
  • non invaziv
  • nu atinge pielea clientului
  • reluarea activitatii imediat dupa tratament
  • fara anestezie
  • rezultatele se mentin pe termen lung

Pentru a decide exact ce fel de tratamente se potrivesc pentru tine, te asteptam la Perfect Siluette, la un consult personalizat. In cadrul acestuia, vom decide impreuna ce fel de tratamente pot fi combinate impreuna cu terapia de slabire Vanquish, pentru a obtine rezultatele dorite. Contacteaza-ne cu incredere daca ai intrebari pentru noi.