detox-spa-ps perfect siluette sibiu Perfect Siluette Sibiu – descopera Detox Spa detox spa ps

Perfect Siluette Sibiu – descopera Detox Spa

Dorinta de detoxifiere apare, la un moment dat, la toata lumea. Motivul poate fi determinat de kilogramele in plus de care am vrea sa scapam sau, pur si simplu, din dorinta de a elibera organismul de substantele nocive. La Centrul Perfect Siluette Sibiu, iti punem la dispozitie terapia Detox Spa.

Perfect Siluette Sibiu ce este Detox Spa

Perfect Siluette Sibiu iti ofera solutia perfecta pentru dorinta ta de curatare a organismului – tratamentul Detox Spa. Datorita acestui tratament nu mai sunt necesare dietele drastice sau efortul fizic. Acest tratament urmareste toate canalele de comunicare ale organelor care ajunga pana la nivelul talpilor picioarelor. Detox Spa accelereaza procesul de detoxifiere prin eliminarea toxinelor, impuritatilor si a altor substante retinute in organism.

Prin acest tratament se utilizeaza o noua modalitate de eliminare a toxinelor prin porii de la nivelul talpilor picioarelor. Rezultatele detoxifierii sunt vizibile prin apa care isi schimba culoarea (in galben, verde, maro sau negru) si continua procesul prin caile clasice, precum transpiratia si urina.

Perfect Siluette Sibiu perfect siluette sibiu Perfect Siluette Sibiu – descopera Detox Spa Detox spa min 1024x683

Rezultatele si recomandarile din partea Perfect Siluette Sibiu

Rezultatele acestui tratament aduc, desigur, multe efecte pozitive: detoxifierea organelor interne, picioare usoare, disparitia mirosurilor neplacute si a durerilor de cap, reducerea kilogramelor.

Perfect Siluette Sibiu recomanda tratamentul Detox Spa in urmatoarele cazuri: probleme cu circulatia sangvina, varice, edeme, celulita, artrita si dureri ale articulatiilor, obezitate, indigestie, alergii, sinuzită, toxicitati ale ficatului si rinichilor, migrene, oboseala cronica, scleroze multiple, toxicitate cu metale grele, imbatranire prematura, stari de insomnie.

Pretul tratamentului Detox Spa variaza intre 40 – 420 lei si se recomanda 2 sedinte pe saptamana. Daca vrei sa te bucuri si tu de o terapie de curatare a organismului, te asteptam la centrul Perfect Siluette Sibiu. In combinatie cu alte terapii de slabire, remodelare corporala si relaxare, vei atinge, cu siguranta, rezultatele dorite. Contacteaza-ne pentru o consultatie personalizata si o programare.