Perfect Siluette – promotia lunii noiembrie perfect siluette Perfect Siluette – promotia lunii noiembrie postari perfect siluette black friday 1 600x521

Perfect Siluette – promotia lunii noiembrie

Anuntam promotia lunii noiembrie la Perfect Siluette. Deoarece ne-am obisnuit deja sa resfatam clientele noastre si sa venim cu promotii speciale in fiecare luna, de aceasta data, am decis sa va oferim reduceri speciale la trei tratamente. In aceasta luna, la Perfect Siluette, beneficiezi de 10% reducere la Velashape 3, Epilare definitiva SPL si Lifting facial Ultra Hifu 4D. Aceste tratamente fac parte din categorii diferite si, cu siguranta, si-au demonstrat eficienta, in cele ce urmeaza, va spunem mai multe detalii despre fiecare tratament in parte.

Perfect Siluette perfect siluette Perfect Siluette – promotia lunii noiembrie cover site perfect siluette 3 1024x171

Perfect Siluette – promotie Velashape 3

Velashape 3 este un echipament de-a dreptul revolutionar in tratarea celulitei si a pielii lasata. Daca te confrunti si tu cu probleme cu celulita, atunci te asteptam sa vii sa incerci aceasta terapie, care are rezultate absolut uimitoare. Velashape 3 combina patru terapii intr-un singur tratament: radiofrecventa bipolara, lumina infrarosie,vacuum-ul si masajul mecanic. Rezultatele sunt absolut uimitoare, acest lucru este demonstrat de milioanele de tratamente realizate la nivel global, de zecile de studii care demonstreaza eficienta acestui aparat. Acum il avem si la Perfect Siluette, iar in aceasta luna, beneficiezi de 10%.

Perfect Siluette – promotie – Epilarea Definitiva SPL

Daca doresti sa scapi de pilozitatea excesiva, te invitam sa profiti de promotia pe care o avem la Perfect Siluette pentru Epilare Definitiva SPL, care este un echipament modern, precis si eficient in eliminarea parului nedorit. Daca nu ai incercat inca epilarea definitiva, sa stii ca are numeroase avantaje, in comparatie cu epilarea cu ceara, cremele sau aparatele de ras). In primul rand, efectele epilarii definitive sunt vizibile inca de la prima sedinta, iar la finalizarea tratamentului rezultatul va fi de 90-95% reducere din pilozitate. Desigur, totul depinde de zona tratata, precum si de caracteristicile individuale. Te asteptam la Perfect Siluette sa incerci si tu epilarea definitiva SPL.

Perfect Siluette – promotie Lifting facial 4D Ultra Hifu

Lifting-ul facial 4D Ultra Hifu este, de-a dreptul, vedeta tratamentelor de lifting facial nechirugical. Acest tratament este recomandat pentru redefinirea conturului facial, atenuarea ridurilor si intinerirea pielii. O sedinta de lifting facial 4D ultra hifu are efecte imediate, care sunt absolut uimitoare. Pentru mai multe detalii despre tratament, te invitam la Perfect Siluette, unde iti putem face un consult pentru a vedea care este cea mai potrivita terapie pentru tenul tau.