Perfect Siluette perfect siluette Perfect Siluette – impachetari in tunel cu infrarosu impachetari tunel infrarosu perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 1024x304 1 800x304

Perfect Siluette – impachetari in tunel cu infrarosu

Multe persoane se confrunta cu dorinta de a pierde rapid si usor kilogramele in plus, insa nu intotdeauna reusesc sa duca la bun sfarsit o dieta sau un program de exercitii fizice. Perfect Siluette va ofera o varianta mult mai simpla – impachetarile la tunelul cu infrarosu.

Perfect Siluette –  ce sunt impachetarile in tunel infrarosu

Impachetarea la tunel cu infrarosu este una dintre metodele care ajuta corpul sa elimine surplusul adipos. Tunelul este asemenea unei saune uscate, unde temperatura poate ajunge pana la 70 de grade Celsius, perfecta pentru producerea transpiratiei prin care se elimina toxinele si excesul de apa. Datorita luminii infrarosii ce actioneaza asupra straturilor de piele, arderea tesutului adipos este accelerata, topind grasimea acumulata in exces de catre organism.

Ce alte beneficii au impachetarile cu infrarosu? Descopera-le la Perfect Siluette! Pe langa eliminarea grasimii nedorite, impachetarea in tunel cu infrarosu are si alte beneficii, precum: combate celulita, elimina excesul de apa retinut in organism, imbunatateste circulatia sanguina, intareste sistemul imunitar, detoxifiaza organismul de substantele nocive, tonifica si ofera elasticitate pielii, atenueaza durerile musculare.

Tipuri de impachetari oferite de Perfect Siluette

Impachetarile corporale pot fi de mai multe feluri: de slabire, hidratare, anticelulitice, detoxifiere. Pentru fiecare dintre acestea se utilizeaza creme, lotiuni si ingrediente naturale, pentru fiecare tip de tratament fiind utilizat un amestec diferit. Perfect Siluette ofera impachetari cu cofeina, ceai verde, alge marine, strugure, ciocolata, scortisoara.

Pentru rezultate eficiente se recomanda efectuarea a cel putin 3 sedinte pe saptamana. Preturile variaza intre 95 de lei si 860 lei. Desigur, numarul de sedinta variaza in functie de rezultatele dorite. Impachetarile la tunel cu infrarosu sunt recomandate in combinatie cu alte tratamente de slabire si remodelare corporala. Daca vrei sa faci si tu o schimbare pentru corpul tau,
contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre terapiile noaste si pentru o programare.