Perfect Siluette perfect siluette Perfect Siluette – ce este epilarea definitiva SPL 2916 800x521

Perfect Siluette – ce este epilarea definitiva SPL

Frumusetea si ingrijirea corporala au devenit foarte importante atat pentru femei, cat si pentru barbati. Indepartarea parului nedorit de pe corp e o problema cu care toata lumea se confrunta, iar datorita tehnologiei moderne, metodele vechi de indepartare a parului, precum cremele epilatoare, aparatele de ras sau ceara, pierd din popularitate. Perfect Siluette ofera servicii de epilare definitiva SPL, o metoda moderna si mult mai eficienta.

In ce consta epilarea definitiva SPL

Epilarea definitiva SPL (Square Pulsed Light) reprezinta indepartea definitiva si progresiva a firelor de par de pe diferite zone ale corpului (zona faciala, axilare, inghinale, picioare) prin utilizarea luminii pulsate care determina distrugerea radacinilor (foliculilor) de par.

Epilarea SPL este o tehnologie ce foloseste energie sub forma unui puls luminos constant; lumina pulsata intens asupra pielii patrunde la radacina firelor de par distrugandu-le, asigurand protectia epidermei. In urma acesui proces, foliculul de par afectat se usuca si moare, iar treptat nu va mai putea produce fire de par, zona tratata devenind non-functionala.

Perfect Siluette - epilare definitiva perfect siluette Perfect Siluette – ce este epilarea definitiva SPL 2 Epilare definitiv   SPL Abonament

Beneficiile serviciilor de epilare oferite de Perfect Siluette

Principalul beneficiu este ca epilarea SPL este o metoda mult mai eficienta, sigura si confortabila, rezultatele fiind vizibile rapid. Firele de par sunt eliminate pentru o perioada lunga de timp, fiind exclusa lezarea epidermei, din contra, pielea devenind mult mai neteda.

Epilarea definitivă SPL te ajută să uiți pentru totdeauna de firele de par crescute sub piele. Deoarece aceasta tehnica distruge radacina parului, rezultatul este unul pe termen lung si nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu aparitia parului nedorit.

Recomandari si rezultate

Perfect Siluette recomanda ca inainte de inceperea tratamentului de epilare definitiva parul sa fie ras pentru ca lumina actioneaza la radacina firului de par, ci nu pe lungimea acestuia. De asemenea, dupa finalizarea sedintei este bine sa se utilizeze o crema de protectie solara si nu este indicata expunerea la soare.

Perfect Siluette va ofera servicii de epilare definitiva SPL cu rezultate sigure. In functie de zona de tratament, preturile variaza. De aceea va invitam sa consultati preturile noastre pe site.

Rezultatele tratamentului difera de la persoana la persoana, motiv pentru care si numarul sedintelor variaza, insa un tratament regulat duce la reducerea pilozitatii cu pana la 90-95%. Te asteptam la Perfect Siluette, sa incerci si tu tratamentul de epilare definitiva SPL, sa te bucuri de o piele fina si catifelata.