hidratare ten oxigen hiperbaric Oxigen hiperbaric – elixir modern al frumusetii oxigen hiperbaric perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 800x521

Oxigen hiperbaric – elixir modern al frumusetii

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este considerat, pe buna dreptate, un elixir modern al frumusetii, deoarece are efecte uimitoare asupra tenului. Uita de tratamentele invazive de intinerire a tenului, deoarece te vei indragosti de acest tratament revolutionar, fara ace, fara riscuri si fara efecte secundare. Acesta ofera un boost de energie si hidratare in profunzime tenului, cu un efect puternic de reintinerire si calmare a tenului. La Centrul Perfect Siluette, tratamentul cu Oxigen hiperbaric este unul dintre cele mai intrebate servicii. Te asteptam si pe tine sa il incerci.

Oxigen hiperbaric – cum functioneaza

Asadar, cum functioneaza acest tratament-minune? Folosind oxigen hiperbaric, cu ajutorul căruia infuzăm până în profunzimea dermului ser specific tenului ( hidratant, antiacneic, albire, rejuvenare, revitalizare), urmează o mască și masajul de final. Astfel ajutăm tenul să se hidrateze nu doar superficial la nivelul epidermei ci să pătrundă în profunzime până la nivelul dermului. Acest lucru fiind dublat de beneficiile oxigenării cu un oxigen de puritate 98%, care stimulează regenerarea celulară de 20 ori mai rapid.  Oxigenul hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum: vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanţi, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecărui ten.

Substanţele hrănitoare sunt difuzate, cu o anumită presiune, pe piele şi împinse în adâncimea dermului, printr-un flux continuu de oxigen. Procedura stimulează funcţiile vitale ale pielii. Tratamentele cu oxigen hiperbaric se personalizează în funcţie de nevoile tenului: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor şi a liniilor de expresie, regenerare şi revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting.

oxigen hiperbaric oxigen hiperbaric Oxigen hiperbaric – elixir modern al frumusetii 9 Tratament cu oxigen hiperbaric

Care sunt rezultatele tratamentului?

Te vei indragosti de rezultatele tratamentului cu oxigen hiperbaric, deoarece acestea sunt uimitoare. In primul rand, aceasta terapie trateaza pielea deshidratata in profunzime, fara stralucire si afectata de expunerea la soare. In urma tratamentului sunt atenuate ridurile fine si semnele imbatranirii premature. Sunt tratati porii mariti si congestionati, iar pielea devine mai ferma, revitalizata si revigorata. Oxigenul hiperbaric nu contine parfum, coloranti, conservanti sau parabeni.

Nu mai sta mult pe ganduri! Vino sa incerci si tu acest elixir modern al frumusetii. Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric te va cuceri din prima. Programeaza-te si te asteptam la Centrul Perfect Siluette! Nu uita sa ne urmaresti pagina de Facebook, unde postam noutati si promotii!