Misiunea noastra

Inca de cand am creat acest centru ne-am intrebat mereu, cum ar fi sa vina o persoana ca tine si sa ne spuna :,,Vreau sa fac ceva, sa-mi placa din nou de mine’’ sau ,,Nu ma mai simt bine in pielea mea’’ si dupa doar cateva luni de tratament uitandu-te in oglinda sa spui…… ,,WOW’’.
Acest cuvant simplu ne ofera satisfactie si ne arata ca ne-am indeplinit misiunea, aceea de a va face pe fiecare dintre voi din frumoase si mai frumoase!
Fie ca e vorba de tratamente de estetica faciala, corporala sau epilare definitiva, dorinta noastra este sa cream o armonie intre minte, trup si suflet punandu-va la dispozitie ultimele inovatii in domeniu.
Noi ne dorim sa fim prima alegere a oricarei femei pentru ca avem personal calificat, cu experienta de 12 ani in terapii estetice si rezultate dintre cele mai spectaculoase. De-a lungul multelor ore de lucru, de experienta si datorita specializarii continue, am dezvoltat protocoale proprii care ne diferentiaza si care ne ofera posibilitatea de a va oferi cele mai bune rezultate.
Vrem ca tu sa te simti bine in propria piele, sa ai un trup suplu si divin la sfarsitul fiecarei zile petrecute alaturi de noi, astfel stima de sine si viata sociala vor fi la un nivel ridicat si tu vei simti ca nimic nu iti poate sta in cale.
Ne dorim sa fim in mod etic alaturi de fiecare femeie care isi doreste sa aduca o imbunatatire in aspectul fizic si sa devenim un centru de referinta in estetica corporala si faciala.

Ai intrebari?

Centrul de estetica faciala si remodelare corporala Perfect Siluette se afla situat in incinta Centrului Aria Sibiu

Ne gasiti si pe Waze si Google Maps!

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti Perfect Siluette pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

Navigare GPS

Contacteaza-ne!

Program de lucru Perfect Siluette

  • Luni - Vineri 09:00 - 21:00
  • Sambata: 09:00 - 14:00
  • Duminica: Inchis

Completeaza formularul


Message Us

Aboneaza-te la noutati.