Lifting facial nechirurgical 4D Ultra Hifu lifting facial Lifting facial nechirurgical 4D Ultra Hifu 3 Lifting facial   i corporal HIFU

Lifting facial nechirurgical 4D Ultra Hifu

Varsta este doar o cifra, mai ales cand ai tenul perfect. Iar la Perfect Siluette, suntem alaturi de tine si iti propunem tratamente de ultima generatie pentru redefinirea conturului facial si intinerire. Tratamentul de Lifting facial 4D Ultra Hifu este vedeta tratamentelor de lifting nechirurgical, deoarece il inlocuieste pe cel clasic, chirurgical. Acest tratament este complet nedureros, insa foarte eficient. Acest tratament consta in ultrasunete de frecventa joasa, dar de intensitate mare care ajung la tesuturile tinta la adancimi diferite si produc acolo o temperatura de cca 70 de grade Celsius. Datorita traumei puternice provocate de aceasta caldura, este stimulata extraordinar de mult sinteza naturala de colagen si implicit regenerarea pielii.

lifting facial 4D lifting facial Lifting facial nechirurgical 4D Ultra Hifu 8   edin     lifting total

Lifting facial 4D – piele mai ferma, mai fina si mai tanara

Rezultatele tratamentului de lifting facial 4D sunt, intr-adevar, exceptionale. Acesta reduce ridurile si ofera pielii fermitate si stralucire. Terapia nu este deloc invaziva si nu este nici dureroasa, nu necesita timp de recuperare. Pentru lifting facial se folosesc trei cartuse de diferite adancimi, lucru care permite actiunea asupra tesuturilor vizate, pentru a produce efectul dorit in remodelarea faciala. Tratamentul poate fi efectuat pe orice tip de piele, iar rezultatele sunt durabile in timp si sunt vizibile imediat dupa efectuarea sedintei. Efectul maxim va fi observat dupa 90 de zile si poate dura un an. In functie de varsta, tratamentele de lifting facial sunt personalizate. Pentru persoanele intre 30-40 de ani, se recomanda sa se efectueze tratamentul de lifting facial cand apar primele semne ale imbatranirii. Pentru persoanele peste 40 de ani, se personalizeaza oferta in functie de aspectul si caracteristicile pielii.

Lifting facial 4D – inlocuieste liftingul chirurgical

Intr-adevar, rezultatele liftingului facial 4D Ultra Hifu sunt de-a dreptul impresionante si acest tratament inlocuieste liftingul chirurgical. Asadar, daca vrei sa ii oferi un aspect tanar tenului tau, daca esti in cautarea unui tratament anti-imbatranire, te asteptam la Perfect Siluette, sa incerci liftingul facial 4D. Dupa un consult, in functie de caracteristicile tenului, iti vom putea face o recomandare pentru a obtine rezultatele optime in urma tratamentului. Daca doresti sa afli mai multe detalii despre acest tratament de lifting facial sau daca doresti sa stabilim o programare, ne poti scrie si pe pagina noastra de Facebook.