Lifting corporal – rezultate uimitoare cu Ultra Hifu 4D lifting corporal Lifting corporal – rezultate uimitoare cu Ultra Hifu 4D lifting facial ultra hifu 4d perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 800x521

Lifting corporal – rezultate uimitoare cu Ultra Hifu 4D

Fie ca este vorba despre o modificare rapida a greutatii corporale sau pur si simplu despre perioada de dupa nastere, pielea lasata este o problema cu care se confrunta foarte multe femei si care, desigur, creeaza un disconfort, avand si un aspect foarte neplacut. Asadar, ce tratament de lifting corporal poate fi aplicat pentru ca pielea lasata sa dispara pentru totdeauna? Cu siguranta, stii deja ca exista multiple creme si tratamente estetice promovate pe piata. Insa rezultatele dorite, mai ales in cazuri speciale, nu sunt deloc cele asteptate. Iti prezentam, insa, un tratament absolut uimitor si revolutionar, care reprezinta ultima noutate si inlocuieste tratamentul de lifting corporal, clasic.

Lifting corporal 4D – cum functioneaza

Acest tratament de lifting corporal este total nedureros, insa are efecte imediate si impresionante. Ce se intampla mai exact in timpul tratamentul? Sedinta de lifting corporal consta in ultrasunete de frecventa joasa, dar de intensitate mare, care in mod normal nu se intalnesc in natura si care sunt focalizate cu ajutorul unei lentile acustice catre anumite tesuturi tinta la adancimi diferite Acolo produc o temperatura de cca 70 grade C si datorita acestei calduri mari in punctele de coagulare pe care lucram se produce o trauma puternica, in urma careia se stimuleaza extraordinar de mult sinteza naturala de colagen si implicit regenerarea pielii.  Iti prezentam rezultatele unei cliente doar dupa trei saptamani de la efectuarea unei sedinte. Rezultatele finale se observa dupa sase saptamani. Rezultatele se vad cu ochiul liber si, cu siguranta, sunt fenomenale.

lifting corporal Lifting corporal – rezultate uimitoare cu Ultra Hifu 4D 79530366 2908005465924858 4036914231948345344 o

Lifting corporal Ultra Hifu 4D – beneficii

Inca nu te-am convins ca tratamentul de lifting corporal reprezinta o inovatie absoluta? Te invitam la Perfect Siluette, la o consultatie gratuita, pentru a stabili exact cate sedinte sunt necesare pentru tratarea problemei. Tratamentul de lifting corporal stimuleaza extraordinar de mult productia de colagen si ofera pielii fermitate si stralucire. Dupa sedinta nu este necesar timp de recuperare, de aceea poti reveni imediat la activitatile tale zilnice. Desigur, tratamentul de lifting corporal Ultra Hifu 4D poate fi combinat si cu alte tratamente, pe care ti le putem recomanda dupa un consult, pentru a vedea exact care este problema care trebuie tratata si, desigur, zona pe care se va lucra. Daca ai nevoie de mai multe detalii, ne poti contacta pe pagina noastra de Facebook, unde poti sa iti faci si o programare.