Laserlipoliza 4D – slabire eficienta si remodelare laserlipoliza 4d Laserlipoliza 4D – slabire eficienta si remodelare 6 7 Laserlipoliza 4 D poza principal   1

Laserlipoliza 4D – slabire eficienta si remodelare

Atunci cand vorbim despre slabire si remodelare la Perfect Siluette, facem referire la tratamentele inovative si de ultima generatie, care aduc cele mai bune rezultate clientelor noastre. Unul dintre acestea este si Laserlipoliza 4D, o terapie si o tehnologie eficienta in slabirea localizata si reducerea grasimii localizate, lucru care duce la redefinirea siluetei, respectiv, pierderea in centimetri si in kilograme. Laserlipoliza 4D este un tratament complet non-invaziv, reprezentand un echipament care functioneaza pe patru lungimi de unda diferite a diodelor laser, lucru care contribuie la actionarea directa asupra adipocitelor si reducerea volumului acestora.

laserlipoliza 4D laserlipoliza 4d Laserlipoliza 4D – slabire eficienta si remodelare 6 7 Laserlipoliza 4 D poza principal   1

Laserlipoliza 4D – un tratament eficient si non-invaziv

Laserlipoliza 4D este un tratament care se focalizeaza pe eliminarea grasimii localizate si este complet nedureros si sigur, fara efecte secundare. Aceasta terapie contribuie la reducerea masei de grasime din organism si ajuta la slabirea rapida in centimetri si reducerea volumului corporal. De asemenea, stimuleaza drenajul limfatic si contribuie la reducerea celulitei. Asadar, daca doresti sa scapi de kilogramele in plus sau de depozitele de grasime, te invitam la Perfect Siluette, sa incerci acest tratament. Se recomanda ca sedintele sa se efectueze de doua ori pe saptamana, la o distanta de una sau doua zile intre ele. Desigur, numar necesar de sedinte depinde de fiecare persoana in parte si de fiecare corp sau zona pe care se lucreaza. Insa un numar estimativ ar fi intre 8-12 sedinte necesare. Este foarte important ca imediat dupa sedinta sa se efectueze un tratament cardio, de jumatate de ora, astfel incat grasimea disponibilizata in timpul tratamentului sa fie consumata de muschi.

Laserlipoliza 4D in combinatie cu alte tratamente

La Perfect Siluette iti propunem mai multe tratamente si aparate pentru remodelare corporala. Desigur, Laserlipoliza 4D poate fi combinata si cu alte tratamente, cum ar fi Velashape 3, electrostimulare, presolimfodrenaj enermologie, astfel incat rezultatele sa fie cat mai bune pe termen lung. Activand din 2006 in domeniul remodelarii corporale si faciale, echipa noastra te poate consulta pentru a vedea care este planul de tratamente necesar pentru a ajunge la rezultatele pe care ti le doresti. Pentru a discuta cu un specialist din echipa Perfect Siluette si pentru a primi mai multe detalii despre Laserlipoliza 4D sau alte tratamente pentru slabit, ne poti contacta si pe pagina noastra de Facebook sau Instagram. Cel mai important este sa te decizi sa faci primul pas pentru schimbarea pe care ti-o doresti, iar noi suntem aici pentru a te consulta si a te ghida in acest sens.