hidratare ten hidratarea tenului Hidratarea tenului iarna – tratamente la Perfect Siluette! oxigen hiperbaric perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 800x521

Hidratarea tenului iarna – tratamente la Perfect Siluette!

În sezonul rece, tenul nostru are de suferit din cauza schimbărilor de temperatură și precipitații. Aerul rece, în special, usucă mult pielea, de aceea, trebui să ai mai mare grijă de tenul tău și să-i oferi toate ingredientele de care are nevoie, pentru a-și recăpăta strălucirea. Dacă tenul tău va fi uscat, nici produsele cosmetice nu se vor aplica uniform. Așadar, indiferent de vârstă sau anotimp, hidratarea tenului este o regulă de aur de urmat. Pe timp de iarnă, hidratarea se poate realiza în mai multe moduri. Începând de la câteva reguli simple pe care să le respecți în rutina ta zilnică, până la tratamente de hidratare în profunzime, realizate de specialiști.

Hidratarea tenului în profunzime – tratamente non invazive

La Perfect Siluette, îți propunem o serie de tratamente de îngijire și hidratarea tenului în profunzime, care vor aduce acea strălucire și seninătate chipului tău, chiar dacă vremea de afară este rece și posomorâtă. În funcție de necesitățile pielii tale, îți putem recomanda tratamente non invazive sau cele realizate prin injectare (invazive). Dar să le luăm pe rând, să le înțelegi mai bine. Din categoria tratamentelor non invazive (care nu presupun injectarea), îți propunem: Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric și Microneedling-ul.

Ce este Oxigenul Hiperbaric? – un adevărat elixir al frumuseții moderne, fără ace, fără riscuri și fără efecte secundare. În acest tratament, cu ajutorul Oxigenului hiperbaric infuzăm până în profunzimea dermului ser specific tenului ( hidratant, antiacneic, albire, rejuvenare, revitalizare), după care urmează o mască și masajul de final. Apropo, oxigenarea cu un oxigen de puritate 98%, stimulează regenerarea celulară de 20 ori mai rapid. 

hidratarea tenului hidratarea tenului Hidratarea tenului iarna – tratamente la Perfect Siluette! microneedling perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 1024x304

Ce este Microneedling-ul? – aceasta este o o terapie minim invazivă de rejuvenare-regenerare a pielii, care folosește Microinjectorul Lithium+(un dispozitiv medical sigur și eficient). Se recomandă pentru hidratarea profundă a tenului uscat și refacerea generală a condiției pielii.

În comparație cu tratamentele realizate prin injectare, tratamentele de hidratare non-invazive: pot fi aplicate pe toată fața, gât și decolteu.

Hidratarea tenului în profunzime – tratamente realizate prin injectare

În funcție de tipul tenului și necesitățile acestuia, la Perfect Siluette, îți putem recomanda și tratamente pentru hidratarea tenului realizate prin injectare. Injectarea se realizează cu Macromolecula cu Oxigen Hiperbaric și Microneedling cu Nanomolecula. Desigur, aceste tratamente vizează și obținerea unor rezultate impresionante privind regenerarea și întinerirea piealii, nu doar hidratarea tenului în profunzime. Tratamentele invazive se pot realiza doar pe zone mai mici, cum ar fi: ochi, buze, șanțuri labiale.

hidratarea tenului Hidratarea tenului iarna – tratamente la Perfect Siluette! cover site perfect siluette despre noi salon remodelare corporala sibiu 1024x304

Cum alegi tratamentul potrivit pentru tenul tău?

Uneori, poate fi mai dificil decât pare să alegi tratamentul potrivit pentru hidratarea tenului, în funcție de tipul și necesitățile tenului tău. Însă noi suntem aici ca să te ajutăm. Așadar, nu ezita să ne scrii pe pagina noastră de Facebook, unde putem discuta mai multe despre ce tratamente ți s-ar potrivit. Ne poți suna și la numărul de telefon: 0740 94 66 28. Te așteptăm cu drag la Centrul Perfect Siluette, Bd. Vasile Milea nr. 12A, Sibiu.