Fotoliu de masaj Dominus Lux – adevărata relaxare fotoliu de masaj dominus lux Fotoliu de masaj Dominus Lux – adevărata relaxare 5 Fotoliu masaj Dominus

Fotoliu de masaj Dominus Lux – adevărata relaxare

Vrei sa stii ce inseamna adevaratul rasfat si relaxarea deplina? Vino la Perfect Siluette, sa incerci fotoliu de masaj Dominus Lux! Vino sa te bucuri de un masaj intens, profund, realizat in tehnica 4D – un echipament nou, modern si apreciat pe piata. Acest fotoliu de masaj Dominus Lux oferă 12 experiențe de masaj unice ,complexe, variate și intense. Programele automate sunt concepute pentru a stimula corpul de la gât, zona cervicală, spate, brâu, șezut, gambe, picioare până la tălpi după o zi de muncă grea sau ori de câte ori apar zonele încăpățânate de tensiune și durere.

Fotoliu de masaj Dominus Lux – caracteristici

Asadar, ce-l face sa fie atat de special pe acest fotoliu de masaj? Acest aparat este atestat medical si cel mai important lucru este faptul ca efectueaza o scanare a corpului pentru a adapta masajul si latimea rolelor la conturul corpului tau. Iar acest lucru inseamna un masaj personalizat, potrivit exact pentru corpul tau. Acest sistem de masaj 4D, care are opt role, simuleaza mainile incalzite ale maseur-ului.

Acest Fotoliu de masaj Dominus Lux are perne de aer incalzite si multistrat, atat la spate, cat si la picioare, pentru efectuarea presopuncturii. Temperatura este reglabila, iar sina de masaj in forma de S pentru coloana, asigura un masaj eficient de la zona cervicala pana sub sezut. Acest fotoliu de masaj permite o intindere totala si o relaxare deplina a corpului, pentru a te bucura de o sedinta de deconectare, relaxare si revitalizare a intregului organism.

fotoliu de masaj Dominus Lux fotoliu de masaj dominus lux Fotoliu de masaj Dominus Lux – adevărata relaxare Perfect siluette salon sibiu slabire infrumusetare beauty 3 1

Fotoliul dispune de 12 programe automate pentru masaj, precum si de optiuni nelimitate pentru programe personalizate cu 9 tehnici de masaj: framantare, presare, batai usoare, rulare, intindere, frectionare, framantare, framantare si lovire.

Te vei bucura de cel mai complex sistem de masaj pentru picioare, piciorul este masat la 360 grade de cele mai performante role la talpa si perne de aer pentru restul labei piciorului, role la gamba si framantarea gambelor cu miscari circulare.

Fotoliu de masaj Dominus Lux – recomandari

Durata unei ședințe la fotoliu de masaj Dominus Lux este de 30 min sau 60 min cu o frecventa de 2-3 ori pe saptamana sau ori de cate ori se simte nevoia. Recomandarea noastră este de minim 1 sedinta pe saptamana.
Ședințele se vor efectua cu pauze de 1 zi intre ele, sau in fiecare zi atunci cand exista o durere acuta. Te asteptam la Centrul Perfect Siluette sa te bucuri si tu de relaxarea deplina in fotoliul de masaj Dominus Lux!