Perfect Siluette epilare definitiva Epilare definitiva SPL – Perfect Siluette 2916 800x521

Epilare definitiva SPL – Perfect Siluette

Din toate timpurile, femeile au apelat la diverse metode pentru a scapa de pilozitatea excesiva. Astfel, metodele si tehnicile de indepartare a parului nedorit au evoluat, pentru a oferi femeilor o experienta mai usor de suportat si, desigur, o piele fina si catifelata. Astazi, avem la dispozitie epilare definitiva – o metoda sigura si cu rezultate uimitoare in reducerea pilozitatii excesive. Asadar, daca si tu vrei sa scapi de parul nedorit si sa te bucuri de o piele fina si catifelata, te invitam la Centrul Perfect Siluette, pentru a descoperi avantajele pe care le are procedura de epilare definitiva.

Epilare definitiva – uita de metodele vechi de indepartare a parului

Descopera avantajele procesului de epilare definitiva si uita pentru totdeauna de metodele vechi, dureroase si inconfortabile de indepartare a parului nedorit, cum ar fi depilarea cu crema sau epilarea cu ceara, care sunt procese dureroase cu rezultate care nu dureaza. Ce trebuie sa stii despre protocolul de epilare definitiva SPL este faptul ca radacina parului este distrusa complet in timpul tratamentului, iar asta inseamna ca te vei bucura de rezultate pe termen lung. La Centrul Perfect Siluette din Sibiu, te vei bucura de un tratament de epilare definitiva precis, fara riscuri si cu rezultate uimitoare.

epilare definitiva epilare definitiva Epilare definitiva SPL – Perfect Siluette 2 Epilare definitiv   SPL Abonament

Epilare definitiva SPL – beneficii si recomandari

Daca vrei sa scapi si tu de pilozitatea excesiva, iti recomandam cu incredere sa incerci epilare definitiva spl. Rezultatele se vor observa dupa prima sedinta, iar la finalizarea protocolului de epilare, te vei bucura de rezultatul dorit. Tratamentul de epilare definitiva distruge pentru totdeauna foliculii, adica radacina firului de par, iar succesul tratamentului este reprezentat prin reducerea in proportie de 90-95% din pilozitate in cazul femeilor.

Timpul de tratament si numarul de sedinte variaza in functie de zona tratata, tipul pielii si culoarea firului de par si factori genetici individuali. Fiecare persoana este unica, asfel incat nu se poate generaliza un numar necesar de sedinte pentru obtinerea rezultatului definitiv. Din experienta noastra sunt necesare minim 6 sedinte pe zona corporala si 8 sedinte pe zona faciala, cu o frecventa de 1 sedinta/luna.

Daca vrei sa ai si tu o piele neteda si catifelata, te asteptam la Centrul Perfect Siluette, pentru a incerca un protocol de epilare definitiva. Daca ai nevoie de mai multe informatii sau detalii, contacteaza-ne cu incredere. Te invitam sa ne urmaresti si in Social Media, unde postam despre promotiile si noutatile pe care le avem pentru comunitatea noastra.