Perfect Siluette Electrostimulare electrostimulare Electrostimulare – cum functioneaza si ce efecte are 66 min 1 800x521

Electrostimulare – cum functioneaza si ce efecte are

Electrostimularea este un fel de fitness intensiv, insa care presupune mai putin efort din partea ta. Aceasta tehnologie a cunoscut cea mai mare dezvoltare la începutul anilor 1970, când a fost folosită pentru astronauţii care aveau nevoie de o punere rapidă în formă a musculatorii la întoarcerea din călătoriile în spaţiu. Experţii au evaluat că 45 minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastica fără întrerupere. Astfel efectele sunt vizibile imediat, chiar după prima şedinţă pierzându-se 1-3 cm (în cazul persoanelor cu un surplus mare de greutate).

Electrostimulare – cum functioneaza acest tratament

Ce se intampla, mai exact, in cadrul unei sedinte de electrostimulare? Aparatele de electrostimulare produce microcurenti care ajung in contact cu pielea si stimuleaza fibra musculara. Aparatele sunt total neinvazive şi nu au efecte pe termen lung. Ele sunt utilizate în special în sănătate pe partea de recuparare musculară, iar în domeniul frumuseţii se folosesc cu succes de peste 25 de ani în centrele din Europa şi SUA. In acest fel, solicitandu-se un consum mare de energie.

Aparatele noastre functioneaza cu ajutorul a 24 de electrozi din silicon care transmit impulsuri electrice simultan sau alternativ, oferindu-va posibilitatea de a alege programul special destinat zonelor pe care vreti sa le lucrati (abdomen, solduri-fese-coapse, tonifiere, slabire etc.).

Electrostimulare electrostimulare Electrostimulare – cum functioneaza si ce efecte are 66 min 1 1024x916

Sedintele de electrostimulare nu sunt deloc invazive si nu prezinta riscuri. In functie de grupa musculara care vei dori sa fie stimulata, vom aplica electrozii care vor produce contractii musculare. Intreaga procedura este nedureroasa si nu necesita efort din partea clientului. La cerere, putem aplica dupa efectuarea fiecarei sedinte, pe zona respectiva va fi aplicata o crema anticelulitica, termoreductoare, care arde grasimile si celulita.

Care sunt rezultatele sedintelor de electrostimulare

Rezultatele importante ale sedintelor de electrostimulare se vad in pierderea in centimetri, redefinind conturul corpului si imbunatatind postura. Sedintele regulate, au urmatoarele efecte: Intarirea si definirea musculaturii, arderea grasimilor in exces, cresterea metabolismului bazal, accelerarea circulatiei periferice, ajuta la eliberarea serotoninei, stimuleaza sinteza de elastina si colagen, redand elasticitatea pielii.

Sedintele de electrostimulare sunt recomandate persoanelor cu probleme medicale, care nu pot face sport, persoanelor aflate in criza de timp si care vor rezultate rapide. Te asteptam la Perfect Siluette, sa incerci si tu acest tratament. Desigur, pentru rezultate mai bune si in functie de nevoile fiecarui client, sedintele de eletrostimulare pot fi combinate cu alte terapii, cum ar fi: endermologie, laserlipoliza, criolipoliza, impachetari, presolimfodrenaj.