drenaj limfatic - presolimfodrenaj drenaj limfatic Drenaj limfatic – importanta si beneficii 11 Presolimfodrenaj

Drenaj limfatic – importanta si beneficii

La Perfect Siluette, te asteptam sa incerci aparatul profesional de drenaj limfatic si presoterapie cu 24 camere de aer, care ajuta la eliminarea
fluidelor reziduale excesive, accelereaza revenirea venoasa si limfatica si promoveaza relaxarea corporala totala pentru o ameliorare generala a starii de bine. Tratamentul de drenaj limfatic stimuleaza circulatia sangvina periferica. Limfa transporta substantele nutritive in sange si preia toxinele rezultate din arderile celulare. Limfa este un lichid transparent, care circula prin spatiile intercelulare, vasele si ganglionii limfatici si care realizeaza schimbul de substante intre sange si celule. De asemenea, se stie ca ganglionii limfatici sunt responsabili cu producerea celulelor protectoare ale organismului, iar atunci cand activitatea lor nu se desfasoara normal, suntem lasati fara aparare in fata „invadatorilor”.

Drenaj Limfatic cu Presoterapie drenaj limfatic Drenaj limfatic – importanta si beneficii presolimfodrenaj2 ps

Drenaj limfatic – pentru cine este recomandat

Acest tratament este recomandat in sport pentru relaxarea musculara si tratarea leziunilor musculare, cauzate de activitatea sportivă intensă. In cazul femeilor care au suferit mastectomii, drenajul limfatic reprezinta o parte importanta a tratamentului post operator.  De asemenea, acest tratament de drenaj limfatic este recomandat cu caldura persoanelor care nu au avut rezultate care sa le multumeasca in urma efectuarii altor tratamente de slabire. Acest tratament contribuie la o scadere semnificativa in centimetri, anume datorita faptului ca din organism sunt eliminate acele lichide in exces. Asadar, drenaj limfatic poate oferi rezultate spectaculoase la scaderea in centimetri.

Drenaj limfatic – beneficii

Acest tratement are numeroase beneficii pentru organism. In primul rand, ajuta la sporirea imunitatii organismului si la detoxifierea acestuia. Imbunatateste extraordinar de mult circulatia limfatica si elimina retentia hidrica. De asemenea, ajuta enorm de mult la slabit, iar scadere in centimetri este un rezultat care nu se lasa asteptat prea mult. Daca te confrunti cu problema picioarelor umflate sau grele, acest tratament este exact ce ai nevoie, deoarece elimina toxinele si retentia de apa. Aceasta este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite asupra organismului, de aceea te invitam la Perfect Siluette sa incerci tratamentul de drenaj limfatic. Te asiguram ca dupa acesta iti vei simti picioarele mai usoare, vei avea o imunitate crescuta, iar scaderea in centimetri iti va aduce o satisfactie enorma. Te asteptam cu drag sa incerci acest tratament.