Drenaj limfatic drenaj limfatic Drenaj limfatic – aparat profesional la Perfect Siluette IMG 6953

Drenaj limfatic – aparat profesional la Perfect Siluette

Ce este drenajul limfatic si cum pot fi eliminate fluidele reziduale excesive din organism? Aparatul profesional de drenaj limfatic cu 24 de camere de aer pe care il avem la Centrul Perfect Siluette, reprezinta un echipament de ultima generatie, cu multiple beneficii rezultate in urma tratamentului. In acest articol, iti vom prezenta mai multe detalii despre ce inseamna acest aparat de drenaj limfatic, cum functioneaza si cui ii este recomandat sa efectueze sedinte de presoterapie.

Sistemul limfatic este cel de-al doilea sistem de circulatie pe care il avem in organismul uman, alaturi de cel sangvin. Sistemul limfatic are rolul de colectare a grasimilor, a apei si substantelor pe care el elimina celulele in timpul realizarii metabolismului. In urma proceselor metabolice ce au loc in organismul nostru, rezulta toxine si radicali liberi care se aduna in celulele grase. In mod normal, acestea ar trebui sa fie eliminate din organism prin sistemul limfatic, care are rolul de curatare a acestuia.

Drenajul limfatic este un tratament prin care este stimulat acest proces de curatare a organismului. Aparatul profesional de drenaj limfatic – presoterapie 24 camere ajuta la eliminarea fluidelor reziduale excesive, accelereaza revenirea venoasa si limfatica si promoveaza relaxarea corporala totala pentru o ameliorare generala a starii de bine.

drenaj limfatic - presolimfodrenaj drenaj limfatic Drenaj limfatic – aparat profesional la Perfect Siluette 11 Presolimfodrenaj

Drenaj limfatic – beneficii si recomandari

In sport, drenajul limfatic este utilizat pentru relaxarea musculaturii si recuperarea dupa activitati sportive intense. Pentru persoanele sanatoase se recomanda 1 sedinta pe saptamana la aparatul profesional de drenaj limfatic cu 24 de camere de aer. Pentru persoanele cu edeme acest tratament se poate face si zilnic timp de o saptamana. Beneficiile acestui tratament de drenaj limfatic sunt multiple:

 • Eliminarea excesului de lichide
 • Stimularea circulatiei in vene si a circulatiei limfatice
 • Mentinerea unei circulatii sanatoase
 • Creste foarte mult activitatea din sistemul imunitar
 • Scade circumferinta si atenuează celulita;
 • Accelereaza procesul prin care se cicatrizeaza pielea;
 • Previne varicele, edemurile post operatorii, edemurile post traumatice;
 • Reduce obezitatea și imbunatatește nutritia
 • Îmbunătățește elasticitatea pielii
 • Previne trombofeblita
 • Oxigeneaza mult mai bine organismul

Te asteptam la Centrul Perfect Siluette, pentru a incerca aparatul profesional de drenaj limfatic cu 24 de camere de aer si pentru a te convinge de eficienta acestuia. Desigur, acest tratament poate fi combinat cu alte terapii de slabire si remodelare corporala, pentru rezultate si mai bune si pentru a atinge obiectivele tale personale.