Perfect Siluette Sibiu detox spa Detox Spa – beneficii si recomandari Detox spa min 800x521

Detox Spa – beneficii si recomandari

Fie ca ai exagerat cu mancarea sau nu te simti in apele tale, ii poti oferi organismului boost-ul de energie si revigorare de care are nevoie, apeland la tratamentul Detox Spa. Acesta este un tratament eficient de curatare a organismului. De cele mai multe ori, atunci cand ne gandim la detoxifiere, ne vin in minte imagini sau ganduri cu diete drastice sau exercitii fizice epuizante. Sa stii ca pentru o curatare a organismului nu este neaparat sa apelezi la aceste tehnici. Detox Spa este o metoda eficienta atat de relaxare, cat si de curatare a organismului, deoarece accelerează procesul natural de detoxifiere, urmărind canalele de comunicare ale organelor, până la nivelul tălpilor picioarelor.

Detox Spa – ce este si cum functioneaza?

Acesta este un aparat profesional de detoxifiere a organismului, care are la baza principiul tratamentului prin ioni. Adica, aparatul Detox Spa produce un flux de ioni pozitivi şi negativi, ce rezonează cu organele corpului şi accelerează procesul natural de detoxifiere al organismului. Te intrebi cum sunt eliminate impuritatile? Simplu: prin porii de la nivelul tălpilor! Detoxifierea este vizibilă prin apa ce işi schimbă culoarea spre galben, verde, maro şi chiar negru. Acest proces este unul intensiv și durează în jur de 30 de minute. Merită reţinut că procesul de detoxifiere continuă pe căile clasice (transpiraţie şi urină) chiar şi la 48 de ore după încheierea tratamentului.

DETOX SPA detox spa Detox Spa – beneficii si recomandari 1174e7b4e0a81e849693d2 1024x1024
DETOX SPA

Care sunt beneficiile tratamentului?

Detox Spa este un tratament simplu si placut care aduce numeroase beneficii corpului. In primul rand, are loc o detoxifiere intensa a organismului. Are loc detoxifierea organelor interne responsabile de filtrarea toxinelor: ficat, rinichi, intestin subtire, intestine gros, vezica biliara, limfa. Dupa tratament, iti vei simti picioarele mai usoare, vor disparea durerile de cap si mirosurile neplacute. Vor fi activate functiile metabolice si circulatorii. Detox Spa intareste sistemul imunitar si contribuie la un somn mai bun. Acest tratament ajuta si la slabit, pentru persoanele care au kilograme in plus. Asadar, beneficiile sunt multiple, de aceea iti recomandam cu incredere sa incerci si tu acest tratament de detoxifiere.

Acest tratament este recomandat sa se realizeze de doua ori pe saptamana, pe o durata de sapte saptamani. Te asteptam la Perfect Siluette, sa-l incerci! Detox Spa nu este recomandat persoanelor care au implanturi electrice (pacemaker cardiac) sau metalice, episoade epileptice sau psihotice, sarcina, transplant renal, persoane aflate in tratament de chimioterapie sau radioterapie, persoane cu diabet de tip 1.