Dermocell Expert dermocell Dermocell – tratament eficient impotriva celulitei IMG 6922 min 1589536950 92

Dermocell – tratament eficient impotriva celulitei

Celulita este o problema care le da mari batai de cap multor femei. Acest aspect neplacut, de coaja de portocala este inestetic, de aceea multe dintre clientele care ne viziteaza la Centrul Perfect Siluette, doresc sa trateze celulita in diferite stadii. La Centrul nostru beauty oferim o gama larga de echipamente si servicii eficiente in lupta cu celulita. Toate echipamentele cu care lucram sunt moderne si efectul acestora este demonstrat atat prin studii stiintifice, cat si prin feedback-ul numeroaselor cliente. Dermocell Expert este un echipament modern, eficient in tratarea celulitei in toate stadiile.

Dermocell Expert – cum functioneaza

Dermocell Expert dermocell Dermocell – tratament eficient impotriva celulitei IMG 6922 min 1589536950 92

Acest echipament functioneaza prin aspiratia continua, care este non-invaziva si non-agresiva, pentru clienta. Capatul de lucru al echipamentului Dermocell Expert are doua role mobile, acestea actioneaza linear si perpendicular, producand un masaj anticelulitic in profunzime, foarte intens. Acest echipament este flexibil permiţând o manevrabilitate uşoară, exercitarea presiunii negative (absorbţia) în flux continuu şi masarea în profunzime a ţesutului.  Astfel, are loc framantarea tesutului subcutanat si se produce o imbunatatire extraordinara a circulatiei sanguine si limfatice. Masajul profund si aspiratia produc, astfel, dezintegrarea grasimilor subcutanate, insa fara a afecta straturile superioare ale pielii.

Dermocell Expert – care sunt rezultatele

Recomandam Dermocell Expert in tratarea tuturor formelor si stadiilor de celulita. Efectele dorite nu se lasa asteptate prea mult de la prima sedinta. Printre aceastea, se numara:

 • slăbit radical în centimetri
 • drenaj limfatic
 • atenuare vergeturi
 • redefinire siluetă, reducerea volumului corpului
 • stimularea producerii de colagen
 • sporeste elasticitatea si fermitatea pielii
 • accelereaza procesul de ardere a grăsimilor
 • elimină edemele și defibrozează țesuturile
 • atenuează senzația de picioare grele (drenaj limfatic)

Daca si tu te confrunti cu problema celulitei, te asteptam la Centrul Perfect Siluette, pentru a incerca tratamentul Dermocell Expert, care poate fi combinat și cu alte terapii, cu rezultate uimitoare.