Epilare definitiva epilare definitiva De ce să alegi Epilarea Definitivă – Pachet special! t440x300

De ce să alegi Epilarea Definitivă – Pachet special!

Adio, lamă de ras, creme depilatoare și epilare dureroasă! Acum e momentul să începi și tu epilarea definitivă și să uiți pentru totdeauna de celelalte metode de epilare, dureroase și neeficiente pe termen lung. Te invităm la Perfect Siluette, să te bucuri de pachetele noastre de epilare definitiva, cu reduceri pe bune! Epilarea definitiva nu mai este un moft, este o necesitate și rezultatele nu se lasa asteptate prea mult. E timpul să te orientezi si tu spre tehnici moderne pentru a scăpa de pilozitatea excesivă. Pielea netedă și catifelată pe care ți-o dorești nu necesită atâta efort și durere aferente metodelor tradiționale de epilare. Îți prezentăm în continuare avantajele unui pachet de epilare definitiva.

Epilare definitiva epilare definitiva De ce să alegi Epilarea Definitivă – Pachet special! 2 Epilare definitiv   SPL Abonament

Epilare definitiva – avantaje

La Perfect Siliuette, te vei bucura de un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta. Prin tratamentul de epilare definitiva se obtine distrugerea permanenta a radacinilor de par (foliculilor) un procent maxim posibil de atins de 90-95% pentru femei si 70-75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului. Lumina intens pulsata patrunde in piele si este absorbita de melanina din firele de par. Aceasta lumina puternica, tinteste cu precizie fara a leza epiderma, ridica temperatura firului de par pana la 72 grade Celsius, conduce apoi caldura catre radacina parului (folicul), unde temperatura ajunge la 40-42 grade Celsius. In acest fel, foliculul lezat se distruge, devine incapabil sa mai produca fire de par, se usuca si moare. Epilarea definitiva este un tratament sigur, non-invaziv, care te va face să uiți de pilozitatea excesivă pentru totdeauna.

Epilare definitiva – frecvență și durată

Dacă alegi un pachet de epilare definitiva, este recomandat sa efectuezi, in medie, 6 sedinte. Numarul sedintelor necesare difera in functie de fiecare persoana. Timpul de tratament si numarul de sedinte variaza in functie de zona tratata, tipul pielii si culoarea firului de par si factori genetici individuali. Fiecare persoana este unica, asfel incat nu se poate generaliza un numar necesar de sedinte pentru obtinerea rezultatului definitiv. Din experienta noastra sunt necesare minim 6 sedinte pe zona corporala si 8 sedinte pe zona faciala, cu o frecventa de 1 sedinta/luna.

Pachet special: 4 ședințe + 2 gratuit

Alege pachetele noastre de epilare definitiva, in care iti oferim doua sedinte din partea noastra, ca tu sa te bucuri de o piele neteda si catifelata, fara fir de par. Te așteptam la Perfect Siluette! Vezi mai multe detalii despre pachete aici.