Criolipoliza 360 de grade – cum functioneaza criolipoliza Criolipoliza 360 de grade – cum functioneaza criolipoliza perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 1024x304 1 800x304

Criolipoliza 360 de grade – cum functioneaza

De 13 ani, echipa Perfect Siluette este alaturi de femeile care doresc sa produca o schimbare si de atatia ani reusim sa vedem aceste schimbari uimitoare cu ochii nostri. Exista numeroase tratamente moderne, de ultima generatie pe care ti le putem oferi la Perfect Siluette, care te vor ajuta sa iti indragesti din nou corpul. Unul dintre aceste tratamente este criolipoliza 360 de grade, care reprezinta inovatie la ora actuala, deoarece face ca depozitele de grasime sa dispara pentru totdeauna. De ce este atat de special acest tratament? In primul rand, deoarece ingheata surplusul de grasime pe toata suprafata capatului de lucru, adica la 360 de grade, si nu doar pe laterale, asa cum se intampla la criolipoliza clasica. Asadar, daca vrei sa slabesti natural si sanatos, acest tratament este exact ce ai nevoie. Vei ajunge in cateva sedinte sa ai silueta pe care ti-o doresti atat de mult, iar depozitele de grasime vor ramane doar o amintire.

Criolipoliza criolipoliza Criolipoliza 360 de grade – cum functioneaza crioliposlaser 9
Criolipoliza

Criolipoliza te ajuta sa slabesti considerabil

Aceastra procedura de inghetare a surplusului de grasime este testata clinic si s-a dovedit a fi o metoda eficienta, nedureroasa si cu rezultate uimitoare de eliminare a depozitelor de grasime pentru totdeauna. Criolipoliza 360 de grade asigura cu 60% mai mult tesut supus tratamentului, in comparatie cu tratamentul clasic. Asta inseamna un tratament mai eficient, mai multa grasime inghetata, care se absoarbe si, desigur, o silueta bine conturata, cu kilograme si centimetri in minus. Ce zone pot fi tratate? Barbia dubla, bratele, abdomenul, coapsele, si alte zone problematice pot fi tratate prin criolipoliza, iar grasimea in plus din aceste zone dispare pentru totdeauna.

Criolipoliza 360 de grade – beneficiii

Daca te decizi sa incerci tratamentul de criolipoliza, trebuie sa stii si la ce sa te astepti. Rezultatele nu se vor lasa asteptate prea mult. Vei observa de la primele sedinte reducerea depozitelor de grasime, iar celulele adipoase nu se vor mai reface niciodata. De asemenea, acest tratament stimuleaza circulatia sangelui si a metabolismului. Prin acest tratament reusim sa producem o schimbare semnficativa la zonele problematice, acele zone de pe care depozitele de grasime nu dispar nici prin dieta sau sport. Pentru un tratament nu este nevoie sa te pregatesti in mod special, procedura nu este dureroasa, ba chiar este foarte confortabila. Desigur, acest tratament de criolipoliza poate fi asociat si cu alte tratamente de remodelare corporala. Pentru a decide impreuna ce pachet de remodelare este potrivit pentru tine, te invitam sa ne contactezi. Ne gasesti si pe retelele sociale, dar si la numarul de telefon afisat pe site.