Club Perfect Siluette – program de fidelitate club perfect siluette Club Perfect Siluette – program de fidelitate perfect siluette cover site color marim echipa angajare sibiu parametru corp slabire frumusete naturala angajare 01 800x521

Club Perfect Siluette – program de fidelitate

Pentru clientele noastre dragi, am elaborat un program special de fidelitate – Club Perfect Siluette. Doar în Club Perfect Siluette vei putea beneficia de reduceri semnificative la tratamente, vei cunoaște prima noutățile despre echipamente și promoții, vei intra automat în tombole pentru premii speciale, vei beneficia de două ședințe online de dezvoltare personală cu un trainer  și te vei bucura de multe alte avantaje dedicate membrilor. Avem disponibile mai multe categorii de abonamente.

Club Perfect Siluette – abonamente

Poți alege tipul de abonament lunar care se potrivește mai bine pentru tine și să profiți de reduceri semnificative la tratamente. În fiecare lună, vei putea achita abomanetul tău la Club Perfect Siluette fie cash, în salon, fie prin transfer bancar. Vei putea achiziționa servicii din valoarea abonamentului, iar în cazul în care rămân sume de bani neconsumate pe o lună, ele se cumulează în contul tău și pot fi folosite oricând dorești. Perioada minimă a unui abonament este de 1 an. Vezi mai multe detalii despre abonamentele noastre aici.

Club Perfect Siluette club perfect siluette Club Perfect Siluette – program de fidelitate 82921649 2993103907415013 8339855598589837312 o 1024x536

Centrul Perfect Siluette – ce ne recomanda

Avem o experienta de peste 14 ani in sfera beauty si mii de cliente ne-au trecut pragul in tot acest timp. De-a lungul anilor am elaborat protocoale proprii si personalizate de tratament, cu rezultate incredibile. Suntem un Centru estetic din Sibiu cu foarte multe terapii exclusiviste si echipamente unice, pe care le gasesti doar la noi. Perfect Siluette este un centru modern de remodelare faciala si corporala, unde te vei simti rasfatata, unica si plina de incredere in sine. Asadar, te asteptam si pe tine sa te alaturi in Club Perfect Siluette, alaturi de femeile puternice, sigure pe sine si care isi doresc sa se bucure de cele mai bune oferte!