Slabire la salon – ce este criolipoliza slabire Slabire la salon – ce este criolipoliza criolipoliza perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 1024x304 1 800x304

Slabire la salon – ce este criolipoliza

Tratamentele moderne de remodelare corporala sunt eficiente si non invazive, pentru ca tu sa te poti bucura de o experienta placuta si relaxanta la salon, cu efecte imediate si vizibile asupra corpului tau. Tratamentele de slabire la salon si-au dovedit eficienta si in cazul celor mai problematice zone ale corpului, cum ar fi zona abdomenului, fese sau coapse. Aceste zone sunt cele in care depozitele de grasime se acumuleaza foarte rapid si, desigur, este foarte dificil sa scapi de ele, chiar daca tii diete sau faci sport regulat. Exista multiple tratamente de slabire la salon, pe care le propunem clientelor noastre la Perfect Siluette. Criolipoliza este unul dintre acestea.

Slabire la Perfect Siluette – ce este criolipoliza?

Metodele moderne de slabire sunt non invazive, nedureroase, astfel incat imediat dupa tratamentul de la salon, sa te poti intoarce la activitatile tale cotidiene. Criolipoliza este o tehnica de slabire pe care o prezentam cu drag clientelor noastre la Perfect Siluette, deoarece si-a arata eficienta de numeroase ori. Practic, criolipoliza actioneaza pe zonele corpului in care depozitele de grasime sunt mai dificil de eliminat, zonele problema si s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda de liposuctie nechirurgicala.

Slabire Criolipoliza slabire Slabire la salon – ce este criolipoliza criolipoliza2 ps 300x212

Practic, ce se intampla in acest tratament? Celulele grase numite si adipocite sunt foarte sensibile la temperaturile reci, iar criolipoliza este un tratament care aplica rece asupra adipocitelor, deci, acestea se descompun in mod natural, eliberand lipide. In decurs de una, doua saptamani, acestea sunt eliminate din organism, prin urmare, scade volumul zonei prelucrate, deci, tratamentul de slabire isi are efectul.

 

Tratamentul de slabire cu criolipoliza poate sa dureze intre 1 si 3 sedinte, insa intre acestea trebuie sa fie neaparat pauze de minim 45 de zile, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor, deoarece tesutul adipos se va reduce semnificativ, iar pierderea in centimetri va oferi o satisfactie maxima. Un tratament de slabire, pentru a-si atinge obiectivele si pentru a da rezultatele dorite trebuie indeplinit cu responsabilitate, in functie de planul stabilit cu un specialist. Desigur, o dieta echilibrata si exercitiile fizice reprezinta garantia mentinerii rezultatelor pe termen lung.
Echipa Perfect Siluette este mereu dispusa sa iti ofere mai multe informatii despre tratamentul de slabire cu criolipoliza, dar si altele care te-ar ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. Criolipoliza poate fi combinata si cu alte tratamente, precum cavitatia, endermologia, laserlipoliza, pentru a obtine rezultatele dorite cat mai curand si pentru a tonifia corpul.