analiza tenului analiza faciala Află tot despre tenul tău! Aparat de analiza faciala unic în Sibiu! analiza tenului perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 800x521

Află tot despre tenul tău! Aparat de analiza faciala unic în Sibiu!

Te-ai întrebat vreodată ce vârstă are tenul tău? Știai că cel mai bun mod de a alege un tratament facial este de a face o analiză complexă a tenului, înainte de toate? La Perfect Siluette, avem un aparat unic în Sibiu, o tehnologie revoluționară. Aparatul de analiza faciala este de-a dreptul capul piramidei în industria dermato-cosmetică. În doar 20 de secunde, acest echipament analizează 10 probleme ale tenului. Ne bucurăm enorm să putem oferi clientelor noastre ocazia de a cunoaște absolut toate detaliile despre tenul lor.

Aparat revoluționar – marca OPATRA, Marea Britanie

Un tratament va avea cu adevărat efect și va fi de durată, doar atunci când problemele tenului au fost identificate corect și în totalitate. Tocmai de aceea, când am descoperit acest aparat de analiza faciala la un Târg de Beauty din Madrid, am zis că trebuie să-l avem și noi neapărat la Sibiu. Cum funcționează această tehnologie? Având la bază o cameră digitală de o rezoluție foarte mare, acest sistem captează fotografii ale feței din mai multe spectre, analizând 10 probleme ale tenului, atât la suprafață, cât și în profunzimea pielii. Rezultatele sunt prezentate sub formă de procente, vizând următoarele aspecte ale tenului: grad de hidratare a pielii, zonele cu riduri și profunzimea acestora, textura pielii, pori, pete, pete UV, acnee și evidențierea bacteriilor din piele.

analiza tenului analiza faciala Află tot despre tenul tău! Aparat de analiza faciala unic în Sibiu! analiza tenului perfect siluette sibiu salon remodelare corporala 1024x304

De ce este important să efectuezi o analiza faciala…

Acest sistem este utilizat de chirurgi esteticieni, dermatologi și alți profesioniști din domeniul medical și de îngrijire a pielii, deoarece astfel pot fi create programe de tratament mai eficiente și cu rezultate mai bune. Așadar, după procedura de analiză și interpretare, care durează între 10-15 de minute, vom putea face un tratament personalizat, exact pe nevoile tenului tău. Poate pielea ta are probleme pe care tu nici nu le-ai sesizat. Astfel, vom crea un protocol unic de tratament pentru tine, la Perfect Siluette. La finalizarea tratamentului, o nouă procedură de analiză ne va arăta cu exactitate ce schimbări s-au produs. Iar toate datele pe care le produce aparatul de analiza faciala le vedem instant și ți le trimitem pe mail. Așadar, tu ești pregătită să afli absolut tot despre tenul tău? Contactează-ne!