BRONZARE ORGANICĂ

Metoda de bronzare cu DHA fără UV

bronzare.jpgFără nici o îndoială fiecăreia dintre noi ne place să fim bronzate. Un bronz strălucitor este sinonim cu o bună stare de sănătate, chiar de spirit, o alură sportivă, ne duce cu gândul la vacanţe. O singură şedinţă de bronzat vă asigură un bronz obţinut într-o vacanţă în Caraibe.

Este o metodă de bronzare fără ultraviolete (UV), care constă în a da culoare pielii mai rapid şi fără riscuri.

Principiul activ este pulverizarea de DHA, care reacţionează cu proteinele din stratul superior al pielii obţinându-se un bronz care se accentuează pe măsură ce o aplicăm.

DHA (dihidroxiacetona) este un lichid glucozat care pigmentează pielea, moleculele de DHA odată ajunse pe stratul epidermic vor produce un pigment numit melanoid care dispare odată cu exfolierea naturală a pielii în 6-8 zile.

Producerea acestui pigment se face dupî cateva minute de la aplicarea pe piele.

Nu există contraindicţtii, toată lumea poate sa beneficieze de acest nou mod de bronzare rapid şi sănătos: persoanele cu pielea foarte deschisă care la soare se înroşesc care vor să se bronzeze imediat, cele care se bronzeaza mai încet pe anumite părţi ale corpului, persoanele care vor sa întreţină un bronz deja existent, etc.

Loţiunea care conţine DHA se aplică pe corp prin vaporizare, ceea ce face ca ea să fie uniform repartizată.